«Μικραίνουν την ΑΕΛ»

«Μικραίνουν την ΑΕΛ»

Αντίδραση για την ένσταση που καταθέτει η ΑΕΛ, αλλά και τον «χαρτοπόλεμο» των ανακοινώσεων από τους «Monsters». 

«Μικραίνουν την ΑΕΛ»

Την αντίθεσή τους με την στάση της διοίκησης, εξέφρασαν οι οργανωμένοι οπαδοί της ΑΕΛ, τόσο για την ένσταση κατά του Απόλλωνα, όσο και για τις ανακοινώσεις και τις κόντρες με άλλες ΠΑΕ. 

Η Sportingbet επιστρέφει το ποντάρισμά σου, σε περίπτωση που ο Κουτίνιο σκοράρει το πρώτο γκολ στο παιχνίδι Λίβερπουλ - Τότεναμ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: 

«Τριάντα τέσσερα χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από τη μέρα που στο πέταλο του Αλκαζάρ εμφανίστηκε για πρώτη φορά ο σύνδεσμος. Τριάντα τέσσερα χρόνια πάντα στην πρώτη γραμμή, πάντα δίπλα στην ΑΕΛ σε δύσκολες και εύκολες στιγμές , με μοναδικό σκοπό την υπεράσπιση των αξιών που τη διέπουν με κάθε τίμημα.

Σήμερα που είμαστε τόσο κοντά στην επάνοδο της ΑΕΛ εκεί που ανήκει και που επιτέλους είμαστε έτοιμοι να πανηγυρίσουμε ξανά την άνοδο της στη σούπερ λιγκ , παρατηρούμε κάποια φαινόμενα που θεωρούμε αναγκαίο να τονίσουμε ιδιαίτερα προς τους διοικούντες της ΠΑΕ.

Η ΑΕΛ, κύριοι, είναι υπερήφανη, ανεξάρτητη, μοναδική και δεν ασχολείται με τους αντιπάλους της πανηγυρίζοντας σαν γυναικούλα για τα λάθη τους, τρέχοντας να προλάβει να καταθέσει ενστάσεις. Η ΑΕΛ, κύριοι, είναι ιδέα, φαινόμενο, ιδανικό και δεν αναλώνεται σε ντροπιαστικές ανακοινώσεις που αλλοιώνουν τον χαρακτήρα της. Η ΑΕΛ είναι ΑΠΛΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ και σταματήστε να τη μικραίνετε με συμπεριφορές που την κάνουν μέρος του συστήματος που υποθετικά πολεμάτε.

Εμείς θα συνεχίσουμε να είμαστε εκεί στην πρώτη θέση της μάχης για να κερδίσει η ΑΕΛ ό,τι δικαιούται ΜΕΣΑ στους αγωνιστικούς χώρους και όχι στα γραφεία των δικαστών. Ο σκοπός, κύριοι, δεν αγιάζει πάντα τα μέσα…

MONSTERS LARISSA-AMPELONAS-TIRNAVOS
KEEP THE FAITH».

Best of internet