Ποιο ακριβώς Grexit θέλουν στην Τούμπα;

Ποιο ακριβώς Grexit θέλουν στην Τούμπα;

bet365

Στον ΠΑΟΚ, είναι αλήθεια, αποφεύγουν να πάρουν ξεκάθαρη θέση γύρω από το Grexit, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι το επιδιώκουν και το θέλουν, όπως εντέχνως παρουσιάζεται, ή ότι το φοβούνται.

Οι παράγοντες της ΠΑΕ ΠΑΟΚ επιλέγουν μια επικοινωνιακή πολιτική, όχι χαμηλών τόνων, το αντίθετο μάλιστα, αλλά επιμένουν να έχουν ένα και μόνο «στόχο»: τη διοίκηση της ΕΠΟ. Γι’ αυτό και στα πέριξ της Μικράς Ασίας, η κουβέντα πηγαίνει αποκλειστικά στην κάθαρση στο χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου και όχι σε οτιδήποτε προκαλεί φόβο και απαισιοδοξία για «το αύριο» του αθλήματος.

Στην Τούμπα επιμένουν να λένε και να τάσσονται υπέρ «κάθε προσπάθειας που θα οδηγήσει σε αλλαγή της σημερινής κατάστασης» γι’ αυτό πολύ εύκολα τείνουν χείρα φιλίας σ’ όλους όσοι υποστηρίζουν το υγιές και θέλουν, με μπροστάρη ή όχι τον ΠΑΟΚ, να αλλάξει η εικόνα του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Η ποδοσφαιρική λογική, που σε μεγάλο βαθμό επικρατεί κι εντός των γραφείων της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, «λέει» ότι το Grexit δεν είναι η προτιμότερη λύση. Γι’ αυτό το αφήνουν στο πίσω μέρος του μυαλού τους, δίχως πάντως να φοβούνται να συζητήσουν για τις συνέπειες του.

Η ενημέρωση του Ιβάν Σαββίδη γύρω από τις εξελίξεις του «καυτού» ζητήματος είναι καθημερινή, ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ γνωρίζει τα πάντα γι’ αυτό και οι θέσεις του Παναθηναϊκού, σε συνδυασμό με την προσπάθεια διαφοροποίησης του Γιάννη Αλαφούζου από την στάση Σαββίδη και Μελισσανίδη, προκάλεσαν αρκετές απορίες και διάφορα σχόλια στο περιβάλλον του ιδιοκτήτη του «Δικεφάλου».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα