Γλύκος: Επιστροφή μετά από 113 ημέρες

Γλύκος: Επιστροφή μετά από 113 ημέρες

bet365

Ο Παναγιώτης Γλύκος, έχοντας ξεπεράσει τον τραυματισμό του, θα επιστρέψει ύστερα από 113 ημέρες στην αποστολή του ΠΑΟΚ.

Ο διεθνής τερματοφύλακας του «Δικεφάλου» είδε να περνούν 113 ημέρες από την στιγμή που τραυματίστηκε στον τελευταίο αγώνα των ομίλων του Europa League με την Ντόρτμουντ.

Το ημερολόγιο έδειχνε «10 Δεκεμβρίου 2015» και μετά από σχεδόν τέσσερις μήνες είναι έτοιμος από κάθε άποψη για να επιστρέψει στην 18αδα του ΠΑΟΚ ενόψει του αγώνα με τον Πανιώνιο.

Διακαώς ψάχνει το τρίποντο ο ΠΑΟΚ. Η Magicbet προσφέρει σε απόδοση 2.40 τη νίκη του «δικεφάλου» στη Νέα Σμύρνη.

Στις 16 Ιανουαρίου, μετά από 5-6 εβδομάδες απουσίας, επιχείρησε να επανέλθει, αλλά στην τελευταία προπόνηση πριν από τον αγώνα με τη Βέροια ένοιωσε ενοχλήσεις, σ’ ένα βολέ της μπάλας, στον τετρακέφαλο και η μαγνητική έδειξε υποτροπή κρατώντας τον για άλλους δύο μήνες εκτός ομάδας.

Εδώ και σχεδόν δύο εβδομάδες έχει μπει στο κανονικό πρόγραμμα, λογικά θα είναι στην αποστολή για τη Νέα Σμύρνη, αλλά κάτω από τα δοκάρια θα ξεκινήσει ο Μάρκος Βελλίδης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα