Μοναμό - Μπορντό 1-2

Gazzetta team
Μοναμό - Μπορντό 1-2

bet365

Η Μπορντό γεύτηκε τη χαρά της νίκης για πρώτη φορά μετά από 5 ματς, επιβλήθηκε με 2-1 της Μονακό και βάζει δύσκολα στους Μονεγάσκους για τη 2η θέση.

Η Μπορντό έφτασε στην πρώτη της νίκη με τον Ραμέ στον πάγκο, επιβλήθηκε με 2-1 της Μονακό στο πρώτο της τρίποντο μετά από 5 ματς και έβαλε δύσκολα στους Μονεγάσκους για τη 2η θέση. Οι παίκτες του Ζαρντίμ απογοήτευσαν, καθώς είχαν ανούσια κατοχή στο πρώτο μέρος και απείλησαν μόνο με τον Μπαλουλί σε δύο περιπτώσεις.

Οι φάσεις ήταν ελάχιστες, όμως οι Γιρονδίνοι κατάφεραν να φτάσουν στο γκολ στο 2' των καθυστερήσεων, όταν μετά από κόρνερ ο Τουρέ στο δεύτερο δοκάρι έκανε το 0-1. Η επανάληψη ξεκίνησε με τον ίδιο τρόπο, καθώς στο 56' μετά από κόρνερ του Τουρέ ο Ουνάς βρέθηκε στο δεύτερο δοκάρι μετά από λάθος του Σούμπασιτς και έκανε το 0-2! Οι γηπεδούχοι πίεσαν στο τέλος, έχασαν σημαντικές ευκαιρίες με τον Καρίγιο και κέρδισαν πέναλτι στο 90', όταν ο Αργεντίνος ανατράπηκε από τον Γιαμπερέ.

Ο Βάγκνερ Λοβ το εκτέλεσε, ο Πριό το απέκρουσε και ο Βραζιλιάνος πήρε το ριμπάουντ, στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα. Ο διαιτητής Μπαστιέν, όμως, είδε χέρι (που δεν υπήρχε) στο κοντρόλ του επιθετικού της Μονακό και το γκολ δεν μέτρησε. Στο 4' των καθυστερήσεων ήρθε τελικά το γκολ για τους Μονεγάσκους, όταν ο Γκιλμπέρ σκόραρε σε λάθος εστία για το 1-2, όμως ήταν πολύ αργά.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα