Επιστροφή για Καμαρά, προπόνηση με μαθητές

Νίκος Τσιώκος
Επιστροφή για Καμαρά, προπόνηση με μαθητές

bet365

Ο Καμαρά ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του με την Εθνική Μαυριτανίας και επέστρεψε στην Ξάνθη για να τεθεί στη διάθεση του Λουτσέσκου. Ατομικό για Παπαστεριανό, Ορφανίδη στη σημερινή προπόνηση, που έγινε με μαθητές.

Αφού ολοκλήρωσε τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις με την Εθνική Μαυριτανίας, ο Κάσα Καμαρά επέστρεψε στην Ξάνθη για να τεθεί στη διάθεση του Ραζβάν Λουτσέσκου ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος. Ο Ρουμάνος τεχνικός δεν υπολογίζει, ενόψει του αγώνα με τον Πλατανιά στα Περιβόλια, τους Παπαστεριανό, Ορφανίδη, που ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα στη σημερινή προπόνηση.

Αυτή περιελάμβανε ασκήσεις ταχύτητας και δουλειά στην επιθετική τακτική και στα τελειώματα φάσεων, ενώ την παρακολούθησαν και μαθητές και μαθήτριες του 6ου Δημοτικού Σχολείου της ακριτικής πόλης, που επισκέφτηκαν τις αθλητικές εγκαταστάσεις της Σκόντα στα Πηγάδια, με τους Τριάδη, Σκούρτη, Λισγάρα, Καρυπίδη, Λουσέρο, Τσέναμο και Παπαστεριανό να απαντούν στις ερωτήσεις τους και να υπογράφουν αυτόγραφα, μπλούζες και μπάλα.

Έτσι, η προετοιμασία των Θρακιωτών για το ματς με τον Πλατανιά θα ολοκληρωθεί με νέα προπόνηση το Σάββατο (2/4), με τον Λουτσέσκου να ανακοινώνει εν συνεχεία την αποστολή που θα αναχωρήσει για την Κρήτη και τα Χανιά.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα