Ατομικό για δύο, απών ο Κλέσιο

Νίκος Τσιώκος
Ατομικό για δύο, απών ο Κλέσιο

bet365

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Αλεξίεβιτς, Κέβιν στη σημερινή προπόνηση του Παναιτωλικού, ενώ ο Κλέσιο απουσίασε με άδεια.

Την προετοιμασία του για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο συνέχισε ο Παναιτωλικός την Παρασκευή (1/4). Αυτό έγινε με μία προπόνηση, στην οποία οι Αλεξίεβιτς, Κέβιν ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα, ενώ ο Κλέσιο απουσίασε με άδεια.

Από εκεί και πέρα, υπενθυμίζουμε ότι δοκιμάζεται ο παλιός γνώριμος στα «καναρίνια» Ντέιβιντ Άντι, όπως γράψαμε από το απόγευμα, και αν πείσει θα αποκτηθεί στη μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού.

Όσον αφορά το πρόγραμμα, περιελάμβανε ασκήσεις αμυντικής και επιθετικής τακτικής και οργάνωσης παιχνιδιού. Έτσι, η προετοιμασία των Αγρινιωτών για το ματς της Κυριακής (3/4) θα ολοκληρωθεί με νέα προπόνηση στο Emileon το πρωί του Σαββάτου (2/4) και εν συνεχεία θα ανακοινωθεί η αποστολή, που θα αναχωρήσει για την Αθήνα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα