Ίβιτς: «Πιστεύω στην ομάδα μου»

Gazzetta team
Ίβιτς: «Πιστεύω στην ομάδα μου»

bet365

Ο Βλάνταν Ίβιτς με δηλώσεις του στάθηκε στην δουλειά που έγινε στην διακοπή του Πρωταθλήματος, στην συνάντηση που είχε με τον Ιβάν Σαββίδη, στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο, αλλά και στην επαφή που είχε με τον ομοσπονδιακό τεχνικό.

Ο Σέρβος τεχνικός μίλησε στην κάμερα του συνδρομητικού καναλιού αρχικά για τα παιχνίδια της Εθνικής: «Ναι έχω δει και τα δύο παιχνίδια. Είναι η προετοιμασία, είναι ο καινούργιος προπονητής θέλει να δει αρκετούς παίκτες, είχαν συμμετοχή πολλά παιδιά, αλλά είναι κάτι που θα το δώσει εικόνα για το τι και πώς θα τους χρησιμοποιήσει και αυτό είναι καλό και για τον ίδιο».

Για τις εντυπώσεις που του άφησε ο Σκίμπε: «Ο άνθρωπος προσπαθεί από την πρώτη ημέρα να δημιουργήσει κάτι καλό για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Αυτό που συζητήσαμε και αυτό που λέγαμε όσον αφορά το ελληνικό ποδόσφαιρο είναι το πώς μπορούμε να βελτιώσουμε τα παιδιά που είναι στις εθνικές ομάδες νέους παίκτες και τι είναι αυτό που μπορεί να κάνει τη διαφορά και να τους ανεβάσει και όσον αφορά το τακτικό κομμάτι και όσον αφορά το τεχνικό κομμάτι. Πιστεύω ότι ήταν μια καλή συζήτηση ανάμεσα στους προπονητές των άλλων ομάδων και τον προπονητή της εθνικής και όπως μας έχουν πει αυτό θα συνεχιστεί και στο μέλλον».

Για το αν η διακοπή βοήθησε τον ΠΑΟΚ: «Ήρθα πριν δύο βδομάδες και για μένα προσωπικά ήταν καλό για να δουλέψω με τα παιδιά. Βέβαια δεν ήμασταν όλοι, λείπανε αρκετοί, όμως με αυτούς που μείνανε δουλέψαμε καλά, δέκα μέρες συνεχόμενες δεν είχαμε παιχνίδι και θα ήθελα σίγουρα να έχω περισσότερους, όμως οι υποχρεώσεις ήταν τέτοιες είχαν εθνικές και πιστεύω ότι θα φανεί, είμαι θετικός, πιστεύω ότι κάναμε δουλειά είδα κάποια πράγματα σε αυτές τις δύο εβδομάδες και θα φανεί στο μέλλον αν μας έκανε καλό αυτή η διακοπή ή όχι».

Για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ενόψει του αγώνα Πανιωνίου: «Μιλάμε καθημερινά και με τον γιατρό και με τους παίκτες και έχουμε ακόμη μέρες μέχρι το παιχνίδι, αλλά δεν είμαι σίγουρος αν θα έχουμε κάποιον από αυτούς τους παίκτες για αυτό το παιχνίδι, αλλά το θετικό είναι ότι σιγά - σιγά γυρνάνε και οι περισσότεροι σε λίγο θα είναι έτοιμοι για τη μάχη».

Για τις εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο: «Σίγουρα ο καθένας στη δουλειά του προσπαθεί να δώσει το 100% και να κάνει, έτσι θέλω να πιστεύω, το καλύτερο για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Όλοι εμείς που είμαστε εδώ και οι άνθρωποι που είμαστε στην ομοσπονδία κατά την άποψη μου πρέπει να δώσει ότι καλύτερο μπορεί για να πάει το ελληνικό ποδόσφαιρο προς τα επάνω και μόνο έτσι μπορούν να γίνουν αυτά που θέλει ο προπονητής της εθνικής και εμείς που είμαστε προπονητές στις ομάδες».

Για τις συζητήσεις με Σαββίδη, Μίχελ είπε: «Αυτό θα το κρατήσουμε για εμάς. Γιατί όταν μιλάμε τα πράγματα αυτά πρέπει να μένουν μέσα στο σπίτι και όχι να βγαίνουν προς τα έξω».

Όσον αφορά το ματς με τον Πανιώνιο: «Πρόκειται για μια πάρα πολύ καλή ομάδα. Μια ομάδα η οποία φέτος έχει καταφέρει να βρίσκεται ψηλά και όχι τυχαία. Πειθαρχημένη ομάδα και μας περιμένει ένα δυνατό παιχνίδι. Εγώ πιστεύω στην ομάδα μου. Και πιστεύω ότι ο καθένας από εμάς θα δώσει το 100% για να πάρουμε αυτό που θέλουμε».

Τι απομονώνει από το τελευταίο ματς του ΠΑΟΚ στην Τούμπα: «Πιστεύω ότι η ομάδα σιγά -σιγά ανεβαίνει. Αυτό που θέλω εγώ σιγά - σιγά γίνεται και οι παίκτες είναι έτοιμοι για να δώσουν αυτά που χρειάζονται στον αγωνιστικό χώρο προκειμένου η ομάδα να κάνει νίκες και να πάει μπροστά. Αυτό είναι κάτι που με ικανοποιεί και είμαι σίγουρος ότι θα παλέψουμε μέχρι τέλους και θα καταφέρουμε στο τέλος να είμαστε εκεί που θέλουμε εμείς».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα