Μέσα ο Βεργώνης στη Βέροια

Μέσα ο Βεργώνης στη Βέροια

Σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων της Βέροιας επανήλθε ο Βεργώνης και λογικά θα είναι στην αποστολή για το ματς με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο, ενώ δεν αποκλείεται να πάρει και χρόνο συμμετοχής.

Μέσα ο Βεργώνης στη Βέροια

Ένα ευχάριστο νέο είχε η σημερινή προπόνηση της Βέροιας. Σε αυτή ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος είδε τον Αλέξανδρο Βεργώνη να λαμβάνει κανονικά μέρος στο πρόγραμμα για πρώτη φορά μετά από πολύ καιρό, με τον 30χρονο μέσο να έχει να αγωνιστεί από το ματς της 8ης αγωνιστικής με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη.

Μάλιστα, θα είναι λογικά στην αποστολή για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο, ενώ δεν αποκλείεται να πάρει και χρόνο συμμετοχής. Από εκεί και πέρα, ο τεχνικός της «βασίλισσας του Βορρά» έχει εκ νέου να αντιμετωπίσει τις πολλές απουσίες.

Ο Γιουσούφ παραμένει κλινήρης και δύσκολα θα προλάβει την ανμέτρηση της Κυριακής (3/4), όπου εκτός θα είναι και οι Μπατιόν, Αμπντούν, Γεωργιάδης, Κόλα, Ετζενγκέλε, με τους τρεις πρώτους να συνεχίζουν το ατομικό τους πρόγραμμα και τους δύο τελευταίους την αποκατάστασή τους.

Όσον αφορά το... μενού, περιελάμβανε στημένες φάσεις και τελειώματα των φάσεων, με τον προετοιμασία του συλλόγου της Ημαθίας να ολοκληρώνεται με νέα προπόνηση το πρωί του Σαββάτου (2/4). Με το πέρας αυτής, θα ανακοινωθεί και η αποστολή που θα ταξιδέψει για την Αθήνα.

Best of internet