Μυστακίδης: «Να κάνουμε το 3Χ3»

Μυστακίδης: «Να κάνουμε το 3Χ3»

Μυστακίδης: «Να κάνουμε το 3Χ3»

Ο Γιάννης Μυστακίδης με δηλώσεις του μίλησε για τους στόχους του ΠΑΟΚ μέχρι και το τέλος του Πρωταθλήματος, αλλά και για την συμμετοχή της ομάδας στα play offs.    

Ο Γιάννης Μυστακίδης βρέθηκε σήμερα στη αθλητική έκθεση SPORTEXPO στην ΔΕΘ και μίλησε αρχικά για τους στόχους του ΠΑΟΚ. «Στόχος από εδώ και πέρα είναι να κάνουμε τρεις νίκες, να μπούμε στα play offs και από εκεί και πέρα να πάρουμε την πρώτη θέση».

Για την τιμωρία και πόσο αυτή έχει επηρεάσει την ομάδα είπε: «Ήταν μία βαριά τιμωρία, που ποτέ ξανά δεν επιβλήθηκε σε βάρος άλλης ομάδας. Εύχομαι να μειωθεί αυτή η ποινή, αν και εμείς πιστεύω ότι θα κερδίσουμε τα τρία ματς που έρχονται και δεν θα μας εμποδίσει κανείς να μπούμε στα play offs».

Για τον τραυματισμό του: «Είναι και αυτό μέσα στο ποδόσφαιρο. Κάθε μέρα είμαι και καλύτερα και ευχαριστώ τους γυμναστές και τους φυσιοθεραπευτές. Θα είμαι έτοιμος στα play offs».

Για την αλλαγή προπονητή: «Συμβαίνουν αυτά στο ποδόσφαιρο. Ομάδες αλλάζουν προπονητές, παίκτες αλλάζουν ομάδες. Η ψυχολογία μας είναι καλύτερη, έχουμε πάρει ήδη δύο νίκες και συνεχίζουμε».

Τέλος έστειλε ένα μήνυμα στον κόσμο της ομάδας: «Τους χρειαζόμαστε και στα εύκολα και στα δύσκολα. Τους θέλουμε μαζί και στα καλά και στα άσχημα».

Best of internet