Παναγόπουλος από... Δευτέρα

Παναγόπουλος από... Δευτέρα

bet365

Δεν υπήρξε σημείο επαφής στο σημερινό ραντεβού του Παύλου Δερμιτζάκη με τους ανθρώπους του Απόλλωνα, οι οποίοι στρέφονται πλέον αποκλειστικά στη λύση του Κωνσταντίνου Παναγόπουλου, για τον οποίο σας ενημέρωσε το gazzetta.gr από την Τρίτη (29/3) και που θα ανακοινωθεί από τη Δευτέρα (4/4).

Από το βράδυ της Τρίτης (29/3) διαβάσατε στο gazzetta.gr ότι ο Κωνσταντίνος Παναγόπουλος ήταν ένας από τους υποψήφιους για τον πάγκο του Απόλλωνα. Ωστόσο, στην πορεία προέκυψε και το όνομα του Παύλου Δερμιτζάκη, όπως σας ενημέρωσε επίσης το gazzetta.gr το πρωί της Παρασκευής (1/4).

Το ραντεβού με τον Καβαλιώτη τεχνικό ήταν προγραμματισμένο για σήμερα, αλλά δεν υπήρξε κανένα σημείο επαφής. Έτσι, μετά το «ναυάγιο» με τον Δερμιτζάκη, ο Παναγόπουλος αποκτά το πλεοκνέκτημα και είναι το φαβορί για να αναλάβει τα ηνία της «Ελαφράς Ταξιαρχίας».

Όμως, δε θα γίνει άμεσα η ανακοίνωσή του, καθώς οι άνθρωποι του συλλόγου θέλουν να εκμεταλλευτούν το κενό που έχουν αυτό το Σαββατοκύριακο (θα πάρει το ματς με τον Ολυμπιακό Βόλου στα χαρτιά), για να ολοκληρωθεί και τυπικά η συμφωνία. Κάτι που σημαίνει ότι η ανακοίνωση θα υπάρξει από τη Δευτέρα (4/4), με τους διοικούντες τον Απόλλωνα να τον εκτιμούν ιδιαίτερα και το έργο του σε Λάρισα, Τρίκαλα και Πανιώνιο.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα