Καραμανλή: «Πολύπλευρες αρνητικές συνέπειες σε περίπτωση Grexit»

Καραμανλή: «Πολύπλευρες αρνητικές συνέπειες σε περίπτωση Grexit»

Καραμανλή: «Πολύπλευρες αρνητικές συνέπειες σε περίπτωση Grexit»

Εκπροσώπους της ΕΠΟ συναντήθηκε την Παρασκευή η Άννα Καραμανλή, η οποία τόνισε πως ένα ποδοσφαιρικό Grexit θα έχει πολύπλευρες απώλειες...

Η Υπεύθυνη του Τομέα Αθλητισμού της Νέας Δημοκρατίας, Βουλευτής Β’ Αθηνών, κυρία Άννα Καραμανλή, συναντήθηκε με εκπροσώπους της Ε.Π.Ο., στα κεντρικά γραφεία του Κόμματος, προκειμένου να ενημερωθεί για τις τελευταίες εξελίξεις και την απειλή αποβολής του ελληνικού ποδοσφαίρου από τις διεθνείς διοργανώσεις.

Παρά τις αποκλίσεις που διαπιστώθηκαν σε επιμέρους ζητήματα, κοινός γνώμονας της συζήτησης ήταν η βούληση για την πρόοδο του ποδοσφαίρου.

Μετά τη συνάντηση, η κυρία Καραμανλή έκανε την εξής δήλωση:

«Η Νέα Δημοκρατία είναι αταλάντευτα υπέρ της διαφάνειας και της κάθαρσης του ελληνικού ποδοσφαίρου και όχι υπέρ της διάλυσής του. Ο Υφυπουργός Αθλητισμού – ανεξάρτητα από τις όποιες προθέσεις του – με αποσπασματικές και σπασμωδικές ενέργειες προχώρησε στη ματαίωση της διεξαγωγής του Κυπέλλου. Χωρίς οργανωμένο σχέδιο και με επικοινωνιακού χαρακτήρα στοχεύσεις.

Η οργανωμένη προσπάθεια για την εξυγίανση και πρόοδο του ποδοσφαίρου, προϋποθέτει την ειλικρινή συνεργασία όλων των εμπλεκόμενων φορέων, χωρίς αποκλεισμούς.

Το μέλλον του ελληνικού ποδοσφαίρου πρέπει να διασφαλισθεί και για αυτό καλούμε τον κ. Κοντονή να κάνει ό,τι απαιτείται για την αποτροπή του grexit.

Ας συνειδητοποιήσει ότι ένα τέτοιο ενδεχόμενο θα είχε πολύπλευρες αρνητικές συνέπειες τόσο για το ποδόσφαιρο, όσο και για την ευρύτερη κοινωνική ζωή του τόπου».

Best of internet