Λεβερκούζεν - Βόλφσμπουργκ 3-0

Gazzetta team
Λεβερκούζεν - Βόλφσμπουργκ 3-0

bet365

Η Λεβερκουζεν κέρδισε δίκαια με 3-0 την Βόλφσμπουργκ, παραμένει στο κόλπο της 4άδας και οι Λύκοι κινδυνεύουν να μείνουν εκτός Ευρώπης.

Ματς με φόντο την 4άδα στο Λεβερκούζεν, όπου η Βόλφσμπουργκ έπαιξε φοβισμένα και η Μπάγερ με πρωταγωνιστές τους Μπραντ και Τσιτσαρίτο έφτασε δίκαια στη νίκη με 3-0. Το ματς δεν είχε πολλές φάσεις, με τους φιλοξενούμενους να προσπαθούν να πιέσουν ψηλά, αλλά να το κάνουν με λάθος τρόπο.

Οι παίκτες του Σμιντ είχαν την κατοχή και ευτύχισαν να προηγηθούν με την πρώτη τους ευκαιρία, όταν στο 27' Μπραντ και Τσαλχάνογλου συνδυάστηκαν άψογα, με τον πρώτο να κάνει το 1-0. Οι δυο τους είχαν και τις επόμενες καλές ευκαιρίες, με την Βόλφσμπουργκ να μην απειλεί και το 1-0 να μένει μέχρι το ημίχρονο.

Η εικόνα δεν άλλαξε στην επανάληψη και τα πάντα τελείωσαν στο 73', όταν ο Τσιταρίτο με πανέμορφο πλασέ από το ύψος της περιοχής έκανε το 2-0, με τους Λύκους να διαμαρτύρονται για φάουλ (που δεν υπήρχε) στον Ντάντε στο ξεκίνημα της φάσης. Οι φιλοξενούμενοι πίεσαν μόνο στο τέλος, όμως αντί να μειώσουν, δέχθηκαν και τρίτο γκολ στο 87'. Ο Μπραντ έκανε το γύρισμα από δεξιά, ο Τσιτσαρίτο έστρωσε στον Γιούρτσενκο και εκείνος με πολύ ωραίο σουτ λίγο έξω από την περιοχή έκανε το τελικό 3-0!

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα