Παναιτωλικός υπέρ της Ευρώπης!

Gazzetta team
Παναιτωλικός υπέρ της Ευρώπης!

bet365

Την αντίθεση του σε ένα πιθανό Grexit εξέφρασε ο πρόεδρος του Παναιτωλικού, Φώτης Κωστούλας που μίλησε για όλα τα θέματα που απασχολούν τον σύλλογο και το Ελληνικό ποδόσφαιρο!
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Φώτη Κωστούλα στην εκπομπή «Αποκάλυψη Τώρα» του Sport Fm έχει ως εξής:
-Για το αν ο Παναιτωλικός θέλει το grexit: «Ο Παναιτωλικός δεν είναι υπέρμαχος του grexit, λόγω και του συνόλου των προβλημάτων που μπορεί να επιφέρει μια τέτοια κατάσταση. Δεν σκέφτομαι μόνο τους εργαζόμενους στις ομάδες, αλλά και τις παράπλευρες απώλειες. Από ξενοδοχεία, από τα πάντα. Θα πληγούν σε μεγάλο βαθμό κι άλλοι τομείς. Δεν αφορά μόνο τις ομάδες και τις ΠΑΕ, είναι πολύ μεγαλύτερο το κακό, σαν κοινωνία, λόγω και των χιλιάδων προβλημάτων που αντιμετωπίζουμε. Θα ήταν πολύ σκληρό, είμαστε υπέρ του να παραμείνουμε στην Ευρώπη και να παλέψουμε».
-Για το αν συμφωνεί με την εντολή Κοντονή να φύγουν οι ποινικά διωκόμενοι από το ποδόσφαιρο: «Είναι μια σωστή και λογική άποψη. Δεν είναι μόνο άποψη του κ. Κοντονή, αλλά κι όλων των υγιώς σκεπτόμενων που θέλουν το καλό του ποδοσφαίρου. Το είχα βάλει κι εγώ προσωπικά θέμα στη Λίγκα.Τουλάχιστον από ηθική υποχρέωση θα έπρεπε αυτοί οι άνθρωποι να κάνουν στο πλάι. Δεν μπορούμε να έχουμε στο ποδόσφαιρο υπόδικους ανθρώπους, ακόμα κι αν στο τέλος αποδειχθούν αθώοι. Όταν κάποιος κατηγορείται για κάτι τόσο σοβαρό, κάνει στην άκρη κι εφόσον δικαιωθεί επιστρέφει πανηγυρικά πίσω. Έτσι γίνεται σε όλο τον κόσμο. Το καλύτερο παράδειγμα για τον χώρο μας θα έπρεπε να είναι αυτό που σωστά συνέβη με την αποχώρηση των Μπλάτερ-Πλατινί».
-Για το χθεσινό ραντεβού των «μικρών» και τις αποφάσεις που πάρθηκαν: «Εγώ πιστεύω πως στο ποδόσφαιρό μας έχουμε φτωχούς και πλούσιους, όχι μεγάλους και μικρούς. Για παράδειγμα έχουμε μεγάλες ομάδες που δεν είχαν λεφτά να κρατηθούν και έπεσαν στην Γ’ Εθνική. Έτσι το βλέπω εγώ . Κάνουμε μια προσπάθεια να φέρουμε τα πράγματα σε μια ισονομία και να μπορέσουμε και εμείς οι… φτωχότεροι, οι μικρομεσσαίοι να ανταποκριθούμε. Το θέμα της διαιτησίας είναι το σοβαρότερο απ' όλα. Φτιάχνοντας αυτήν, θα έχουμε κι εμείς καλύτεραοικονομικά αποτελέσματα. Θα επιστρέψει ο κόσμος στα γήπεδα, οι χορηγοί… Από εκεί ξεκινά η κατάντια. Μπορούμε να ξεκινήσουμε από τη διαιτησία και μετά να δούμε τα υπόλοιπα. Στην πραγματικότητα, το 80% όσων διαμαρτύρονται στην ΕΠΟ συμβαίνει λόγω των προβλημάτων που δημιουργεί η διαιτησία. Αν αυτό εξαλειφθεί, τότε θα δούμε και τα υπόλοιπα». Δεν ξέρω αν η ΕΠΟ θα χάσει επειδή το θέλει ή επειδή θα υποχρεωθεί. Πρέπει να δούμε και πού θα καταλήξουν οι κουβέντες για το grexit. Η ΕΠΟ δεν θέλει το grexit, αλλιώς θα το είχαμε τελειώσει από τώρα. Νομίζω πως θα υποχρεωθεί να υποχωρήσει στο τέλος. Αν εμείς σαν ομάδες μαζευτούμε 11 ή 12ή ακόμα και 16 και πούμε ή αυτό ή δεν κατεβαίνουμε στο πρωτάθλημα, τότε θα υποχρεωθεί να υποχωρήσει. Η πολύ μεγάλη πλειοψηφία των συλλόγων της Σούπερ Λίγκας θα είμαστε μαζί, δεν ξέρωαν θα είμαστε 16 όμως».
-Για το αν πιστεύει πως θα βρεθεί λύση στο τέλος: «Θεωρώ πως επειδή είμαστε και της τελευταίας στιγμής, θα βρεθεί μια λύση την ύστατη ώρα. Αυτό που βλέπω εγώ είναι πως μια πιθανή συνάντηση Κοντονή με τις μεγάλες ομάδες θα αποφέρει αποτέλεσμα, έστω μεσοβέζικο. Πάντα μαζί με μια υποχώρηση της ΕΠΟ. Αν το ζητούμενο είναι να φύγουν οι ποινικά διωκόμενοι, να φύγουν… Πιστεύω πως και ο Υπουργός θα βάλει λίγο νερό στο κρασί του. Για παράδειγμα θα μπορούσε να πει πως δώστε μου την υπόσχεση ότι ο τάδε θα φύγει σε ένα, σε δύο, σε τρεις μήνες και να προχωρήσουμε έτσι. Χωρίς να υποχωρήσει η ΕΠΟ, δεν νομίζω πως θα γίνει κάτι».
-Για το πιο σοβαρό πρόβλημα στο ελληνικό ποδόσφαιρο και τη βία: «Η βία είναι παράγωγο της διαφθοράς. Εδώ κάνει λάθος ο κ. Κοντονής όταν στρέφεται μόνο απέναντι στη βία. Είναι η αντίδρασητου κόσμου, των φιλάθλων σε όλα αυτά που βλέπουν και που δεν έχουν καμία σχέση με ό,τι συνέβαινε παλιότερα. Αυτές οι καταστάσεις προκαλούν βία. Όταν φυσικά αυτή δεν είναι κατευθυνόμενη».
-Για το παρασκήνιο της κουβέντας Στραματσόνι-Μαντζουράκη και το «σου έχω κι άλλον έτοιμο μετά τον Βιγιαφάνιες» που είπε ο δεύτερος: «Αμφιβάλλω πως εννοούσε τον Ουαρντά. Δεν έχουν δείξει από πλευράς Παναθηναϊκού ή κάποιας ελληνικής ομάδας ενδιαφέρον για τον παίκτη. Ίσως επειδή ο κ. Μαντζουράκης δουλεύει πολύ με νέους και έχει στόχο να προωθήσει στην πρώτη ομάδα 2-3 πιτσιρικάδες που τους πιστεύει, ίσως να σκεφτόταν αυτό. Ο Μύγας είναι ένας σημαντικός, ανερχόμενος παίκτης και πιστεύω πως θα κάνει μια καλή καριέρα αν συνεχίσει έτσι. Πιθανόν να πάρει μεταγραφή και γρήγορα… Έχουμε ορισμένα αξιόλογα παιδιά που πολύ σύντομα μπορούμε να βγάλουμε… Ελληνάκια σε καλή κατάσταση».
-Για το αν θα δούμε... κάποια στιγμή τον τελευταίο να επικρατεί του πρώτου: «Δεν ξέρω αν γίνεται, να μην είμαι απόλυτος, αλλά ίσως δούμε σύντομα ο τελευταίος να νικά τον πρώτο αν είναι καλύτερος στον αγωνιστικό χώρο…»

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα