«Ανεπαρκής ο Κοντονής»

«Ανεπαρκής ο Κοντονής»

Νίκος Αθανασίου
«Ανεπαρκής ο Κοντονής»

bet365

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός απάντησε στην... απάντηση του Σταύρου Κοντονή, κατηγορώντας εκ νέου τον υφυπουργό αθλητισμού για τον τρόπο που χειρίζεται την κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο!

Ο Σταύρος Κοντονής απάντησε στην ανακοίνωση του Παναθηναϊκού, με το «τριφύλλι» να μην αφήνει αναπάντηση την επίθεση του υφυπουργού αθλητισμού! Λίγες ώρες αργότερα, στα υψηλά κλιμάκια της «πράσινης» ΠΑΕ τόνιζαν χαρακτηριστικά:

«Για άλλη μια φορά ο Υφυπουργός Αθλητισμού επιβεβαιώνει την ανεπάρκεια του γύρω από τα κρίσιμα ζητήματα του ελληνικού ποδοσφαίρου και επαναλαμβάνει την ψευδή και άστοχη επιχειρηματολογία του Ολυμπιακού και του προνομιακού συνομιλητή του, Μαρινάκη, για το φιάσκο της ματαιωθείσας συνάντησης».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα