Χωρίς Μανιά, Σκόνδρα ο ΠΑΣ Γιάννινα

Νίκος Τσιώκος
Χωρίς Μανιά, Σκόνδρα ο ΠΑΣ Γιάννινα

bet365

Χωρίς τους Μανιά, Σκόνδρα πραγματοποιήθηκε η σημερινή προπόνηση του ΠΑΣ Γιάννινα, με αμφότερους να μένουν εκτός για το ματς με τον Λεβαδειακό, ενώ είναι και τιμωρημένοι.

Δύο είναι οι... πονοκέφαλοι που έχει ο Γιάννης Πετράκης ενόψει του εκτός έδρας αγώνα με τον Λεβαδειακό. Αυτοί είναι οι Μανιάς, Σκόνδρας, με αμφότερους να είναι ούτως ή άλλως εκτός, καθώς είναι τιμωρημένοι με τον πρώτο να αποβάλλεται στο ματς με τον Πανιώνιο και τον δεύτερο να έχει συμπληρώσει κάρτες.

Αμφότεροι ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα και συνέχισαν τη θεραπεία τους στη σημερινή προπόνηση και θα κάνουν αγώνα δρόμου για να προλάβουν το επόμενο ματς. Όσον αφορά τη σημερινή προπόνηση του ΠΑΣ Γιάννινα, περιελάμβανε ασκήσεις ομαδικής επιθετικής και αμυντικής τακτικής και δουλειά στις στατικές φάσεις.

Έτσι, η προετοιμασία για το παιχνίδι της Κυριακής (3/4) θα ολοκληρωθεί με νέα προπόνηση στη Λιβαδειά το απόγευμα του Σαββάτου (2/4). Από εκεί και πέρα, όπως γράψαμε από την Πέμπτη (31/3), οι Ηπειρώτες κατέθεσαν τον φάκελο για την αδειοδότηση και περιμένουν την απόφαση αν θα πάρουν ή όχι άδεια για τη νέα σεζόν.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα