Χωρίς Μανιά, Σκόνδρα ο ΠΑΣ Γιάννινα

Χωρίς Μανιά, Σκόνδρα ο ΠΑΣ Γιάννινα

Χωρίς Μανιά, Σκόνδρα ο ΠΑΣ Γιάννινα

Χωρίς τους Μανιά, Σκόνδρα πραγματοποιήθηκε η σημερινή προπόνηση του ΠΑΣ Γιάννινα, με αμφότερους να μένουν εκτός για το ματς με τον Λεβαδειακό, ενώ είναι και τιμωρημένοι.

Δύο είναι οι... πονοκέφαλοι που έχει ο Γιάννης Πετράκης ενόψει του εκτός έδρας αγώνα με τον Λεβαδειακό. Αυτοί είναι οι Μανιάς, Σκόνδρας, με αμφότερους να είναι ούτως ή άλλως εκτός, καθώς είναι τιμωρημένοι με τον πρώτο να αποβάλλεται στο ματς με τον Πανιώνιο και τον δεύτερο να έχει συμπληρώσει κάρτες.

Αμφότεροι ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα και συνέχισαν τη θεραπεία τους στη σημερινή προπόνηση και θα κάνουν αγώνα δρόμου για να προλάβουν το επόμενο ματς. Όσον αφορά τη σημερινή προπόνηση του ΠΑΣ Γιάννινα, περιελάμβανε ασκήσεις ομαδικής επιθετικής και αμυντικής τακτικής και δουλειά στις στατικές φάσεις.

Έτσι, η προετοιμασία για το παιχνίδι της Κυριακής (3/4) θα ολοκληρωθεί με νέα προπόνηση στη Λιβαδειά το απόγευμα του Σαββάτου (2/4). Από εκεί και πέρα, όπως γράψαμε από την Πέμπτη (31/3), οι Ηπειρώτες κατέθεσαν τον φάκελο για την αδειοδότηση και περιμένουν την απόφαση αν θα πάρουν ή όχι άδεια για τη νέα σεζόν.

Best of internet