Κοντονής: «Grexit είναι η ΕΠΟ και ο Αλαφούζος»

Κοντονής: «Grexit είναι η ΕΠΟ και ο Αλαφούζος»

Στην επίθεση που δέχθηκε από τον Παναθηναϊκό, απάντησε ο Σταύρος Κοντονής μέσω του περιβάλλοντος του, κατηγορώντας την ΕΠΟ και τον Γιάννη Αλαφούζο για τη στάση τους και τονίζοντας ότι εάν είχε γίνει η συνάντηση των «4», δεν θα υπήρχε πρόβλημα.

Κοντονής: «Grexit είναι η ΕΠΟ και ο Αλαφούζος»

Ο Παναθηναϊκός επιτέθηκε με σφοδρότητα στον Σταύρο Κοντονή, ο οποίος απάντησε μέσω κύκλων του τονίζοντας χαρακτηριστικά:

«Το Grexit είναι οι διοικούντες της ΕΠΟ με τις κακουργηματικές κατηγορίες που δεν αφήνουν τις καρέκλες τους αλλά και ο Πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός που τορπίλισε κάθε πρωτοβουλία του Κοντονή για να καθίσουν στο ίδιο τραπέζι οι ιδιοκτήτες - επενδυτές των μεγάλων ομάδων και να βρουν μία συναινετική λύση. Αν υπήρχε συμφωνία των «4» και έδιναν τα χέρια τότε ο Υφυπουργός Αθλητισμού θα ξεκινούσε το Κύπελλο κεκλεισμένων των θυρών...»

Είναι προφανές και μετά από τη συνάντηση με τον Πρωθυπουργό, ότι ο Σταύρος Κοντονής δεν πρόκειται με τίποτα να υποχωρήσει και περιμένει από την ΕΠΟ να προχωρήσει στο επόμενο βήμα και να παραιτηθούν από τις θέσεις τους, όσοι κατηγορούνται για ποδοσφαιρικά σκάνδαλα.

Διαφορετικά το Grexit θα είναι πραγματικότητα, χωρίς να έχει υπολογίσει ο Σταύρος Κοντονής τις συνέπειες που θα υπάρχουν για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Παράλληλα, ο Υφυπουργός Αθλητισμού «βάζει στο κάδρο» και τον Πρόεδρο του Παναθηναϊκού Γιάννη Αλαφούζο, τον οποίο ουσιαστικά κατηγορεί για το Grexit και τον βάζει στην ίδια μοίρα με την ΕΠΟ!

Best of internet