Κεκλεισμένων με Πανθρακικό ο Ολυμπιακός

Gazzetta team
Κεκλεισμένων με Πανθρακικό ο Ολυμπιακός

bet365

Η έφεση του Ολυμπιακού στην τιμωρία της έδρας απορρίφθηκε από την αρμόδια Επιτροπή της ΕΠΟ κι έτσι οι Πειραιώτες θα παίξουν με τον Πανθρακικό δίχως κόσμο, το απόγευμα της Κυριακής.

Η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ αντέδρασε στην ποινή της μιας αγωνιστικής για τον αναπτήρα στον Κουλιμπαλί στο εκτός έδρας ματς με τον Πλατανιά, όμως έπεσε στο κενό και το προσεχές ματς με τους Θρακιώτες θα πραγματοποιηθεί κεκλεισμένων των θυρών για την 28η αγωνιστική.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η Επιτροπή Εφέσεων της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας με την υπ΄ αριθμ. 24/31-3-2016 απόφασή της δέχεται τυπικά την έφεση της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ κατά της υπ΄ αριθμ. 102/2016 απόφασης του Μονομελούς Πρωτοβάθμιου Πειθαρχικού Οργάνου της Super League. Απορρίπτει κατ΄ουσία.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα