«Παραμένει Νο1 υποψήφιος για Πόρτο ο Σίλβα»!

Δημήτρης Τομαράς
«Παραμένει Νο1 υποψήφιος για Πόρτο ο Σίλβα»!

bet365

Νέες πληροφορίες για αναθέρμανση του ενδιαφέροντος της Πόρτο για τον Μάρκο Σίλβα ενώ οι Ίβηρες βάζουν στο... παιχνίδι και τον πρώην ερυθρόλευκο Βίτορ Περέιρα.

Ειδικότερα ο δημοσιογράφος του πορτογαλικού TVI24, Ρουί Πέδρο Μπραθ, τόνισε πως «είναι κάτι παραπάνω από σαφές πως ο Ζοσέ Πεσέιρο δεν θα μείνει στην Πόρτο τη νέα χρονιά. Σύμφωνα με τα όσα ξέρουμε παραμένει Νο1 υποψήφιος ο Μάρκο Σίλβα, που βέβαια έχει συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό. Παρά τα όσα έχουν προηγηθεί και τις αποτυχημένες προσπάθειες της Πόρτο να τον κλείσει, συνεχίζει να είναι ο πρώτος στόχος για τον πάγκο της».

Εξασφάλισε 5% bonus στην Sportingbet σε κάθε κερδισμένο στοίχημα στο παιχνίδι Λεβερκούζεν - Βόλφσμπουργκ.

Παράλληλα μέσα στα υπόλοιπα ονόματα της διάδοχης κατάστασης τοποθέτησε και τον Βίτορ Περέιρα, πρώην τεχνικό του Ολυμπιακού. «Είναι μία ακόμα ιδιαίτερα πιθανή περίπτωση. Επίσης... παίζει πολύ δυνατά για τον πάγκο της Πόρτο», ​συμπλήρωσε.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα