Κατάθεση φακέλου και ελπίδες σε ΠΑΣ

Θοδωρής Βασίλης
Κατάθεση φακέλου και ελπίδες σε ΠΑΣ

bet365

Μετά από χρόνια στον ΠΑΣ ελπίζουν βάσιμα πως θα πάρουν άδεια με τους Ηπειρώτες να καταθέτουν σήμερα Πέμπτη τον φάκελό τους.

Τα τελευταία χρόνια στον ΠΑΣ δύο φορές έχουν καταφέρει να πλασαριστούν σε θέσεις που δίνουν την έξοδο στην Ευρώπη, αλλά και τις δύο δεν κατάφεραν να πάρουν άδεια συμμετοχής, μένοντας εκτός. Φέτος και πάλι οι Ηπειρώτες παλεύουν να βρεθούν στις πέντε πρώτες θέσεις και να συμμετάσχουν στα πλέι οφ, αλλά αυτή την φορά αισιοδοξούν πως τελικά θα καταφέρουν να πάρουν και την πολυπόθητη άδεια.

Σήμερα οι «κυανόλευκοι» κατέθεσαν τον φάκελο στην αρμόδια επιτροπή και για πρώτη φορά η αισιοδοξία πως όλα θα πάνε καλά, έχει κάνει την εμφάνισή της. Και υπάρχουν γιατί έχουν γίνει οι απαραίτητες κινήσεις προς αυτή την κατεύθυνση. Μάλιστα τα δύο... αγκάθια που είχαν μείνει, αυτό της οφειλής στον Ζαϊρί και αυτό της οφειλής στο ΠΕΑΚΙ (προπονητικό κέντρο), έχουν ξεπεράστει, καθώς τα χρέη για το προπονητικό έχουν καλυφθεί, ενώ και με τον Μαροκινό υπάρχει διακανονισμός.

Πλέον μένει να δουν την απόφαση που θα βγει, η οποία αναμένεται στο πρώτο δεκαήμερο του Απριλίου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα