Κολοβέτσιος: «Πιο σοβαροί εκτός έδρας»

Κολοβέτσιος: «Πιο σοβαροί εκτός έδρας»

Gazzetta team
Κολοβέτσιος: «Πιο σοβαροί εκτός έδρας»

bet365

Η ΑΕΚ ετοιμάζεται για το ματς με την Καλλονή και ο Δημήτρης Κολοβέτσιος ζήτησε σοβαρότητα, καλό ποδόσφαιρο και νίκη.

Η Ενωση έχει αποδείξει -και με την ήττα από τον Παναιτωλικό- ότι έχει πρόβλημα εκτός έδρας και ο Κολοβέτσιος μιλώντας στη Nova αναφέρθηκε στα λάθη που έγιναν, στη δουλειά των προπονήσεων και στον στόχο ως το τέλος της κανονικής περιόδου.

«Μετά το άσχημο αποτέλεσμα που είχαμε στο Αγρίνιο, είχαμε χρόνο να σκεφτούμε τα λάθη που κάναμε. Πού υστερήσαμε και πού ήμασταν κακοί. Θεωρώ ότι τα εντοπίσαμε και αυτό τον καιρό προσπαθήσαμε να δουλέψουμε όσο το δυνατόν καλύτερα στις προπονήσεις. Πηγαίνουμε στο παιχνίδι με μοναδικό στόχο τη νίκη και το καλό ποδόσφαιρο. Ίσως θα πρέπει να παίρνουμε πιο σοβαρά τα εκτός έδρας παιχνίδια. Θα πρέπει να μπαίνουμε πιο παθιασμένα και με περισσότερο καθαρό μυαλό στην τελική πάσα, στην κυκλοφορία της μπάλας και σε πολλά σημεία του παιχνιδιού. Έχουμε εντοπίσει τα λάθη μας, τα δουλέψαμε με τον προπονητή και μένει να τα βγάλουμε στον αγωνιστικό χώρο» τόνισε ο στόπερ της ΑΕΚ, ο οποίος ρωτήθηκε αν μπορεί η ομάδα να κάνει το 3x3 μέχρι να αρχίσουν τα πλέι οφ.

«Ασφαλώς και μπορεί η ΑΕΚ να κάνει το τρία στα τρία μέχρι το τέλος. Το έχουμε αποδείξει άλλωστε. Είναι καθαρά στο χέρι μας. Αν είμαστε αυτοί που πρέπει και παίξουμε το ποδόσφαιρο που ξέρουμε, μπορούμε πολύ άνετα να κάνουμε το τρία στα τρία».

Τέλος, αναφορικά με την Καλλονή, ο Κολοβέτσιος είπε ότι «εμείς δεν θα πρέπει να βλέπουμε ότι η Καλλονή έχει υποβιβασθεί και ότι θα πάει χωρίς άγχος στο ματς. Θα πρέπει να μπούμε με καθαρό μυαλό, με 100% συγκέντρωση αφού αυτά τα ματς κρύβουν παγίδες. Να είμαστε σοβαροί, να σκοράρουμε και να επιστρέψουμε με τους τρεις βαθμούς».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα