Τακτική για τη Νέα Σμύρνη

Τακτική για τη Νέα Σμύρνη

bet365

Με την άφιξη του Γκάρι Ροντρίγκες στην Θεσσαλονίκη, ξεκίνησε και η «επιχείρηση Πανιώνιος» στον ΠΑΟΚ. Οι παίκτες του Βλάνταν Ίβιτς, δούλεψαν πάνω στο τακτικό κομμάτι, με τον Δημήτρη Χατζηισαΐα, να μπαίνει σε αγωνιστικούς ρυθμούς

Σύμφωνα μ ε το δελτίο τύπου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ: «Μετά την επιστροφή και του Γκάρι Ροντρίγκες, ο Βλάνταν Ίβιτς είχε πλέον όλους διεθνείς ποδοσφαιριστές στη διάθεσή του κι έτσι η προπόνηση της Πέμπτης (31/3) περιελάμβανε στοχευμένη δουλειά στην τακτική για το παιχνίδι με τον Πανιώνιο. Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ ανέλυσε στους ποδοσφαιριστές του πως θέλει να κινούνται στον αγωνιστικό χώρο τόσο στο κομμάτι την ανάπτυξης όσο και της συνολικής ανασταλτικής λειτουργίας με συγκεκριμένες οδηγίες ανά γραμμή. Στην προπόνηση συμμετείχε και ο Δημήτρης Χατζηισαΐας, ενώ ο Γκόικο Τσίμιροτ ακολούθησε μέρος του προγράμματος και συνέχισε αποκατάσταση. Πιο χαλαρά για λόγους αποφόρτισης γυμνάστηκε ο Αλέξανδρος Τζιόλης κι ο Γκάρι Ροντρίγκες που προερχόταν από πολύωρο ταξίδι επιστροφής.Ε ιδικό ατομικό πρόγραμμα έκαναν οι Ζάιρο , Γιάννης Μυστακίδης , Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ κι ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης έμεινε στο γυμναστήριο για μυϊκή ενδυνάμωση και θεραπεία».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα