Ηρακλής: «Δεν θα είστε άμοιροι ευθυνών» (pics)

Ηρακλής: «Δεν θα είστε άμοιροι ευθυνών» (pics)

Το Gazzetta.gr φέρνει στο φως της δημοσιότητας την επιστολή της ΠΑΕ Ηρακλής στον Υφυπουργό Αθλητισμού Σταύρο Κοντονή με αφορμή τον ορισμό του αγώνα με τον Ολυμπιακό την Τετάρτη (6/4) ζητώντας να οριστεί νέα ημερομηνία για το παιχνίδι.

Ηρακλής: «Δεν θα είστε άμοιροι ευθυνών» (pics)

Η επιστολή της ΠΑΕ Ηρακλής είναι η εξής:

«Μετά την χθεσινή απόφαση της Σούπερ Λιγκ να προγραμματίσει τον αγώνα της 6ης  Μαρτίου 2016 με τον Ολυμπιακό, που αναβλήθηκε με απόφαση του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού για την Τετάρτη, 6 Απριλίου, 2016, η ΠΑΕ Ηρακλής ζητά ο αγώνας να επαναπρογραμματιστεί είτε για  13  ή 24 Απριλίου, εξαιτίας των παρακάτω λόγων:

Δεδομένου ότι ο Υφυπουργός κ. Σταύρος Κοντονής αιτιολόγησε την απόφασή του (στις 04-03-2016) για σοβαρούς λόγους διασάλευσης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας, η ΠΑΕ Ηρακλής έχει κάθε λόγο να ζητά να της δοθεί ο απαιτούμενος χρόνος για λάβει  όλα τα απαραίτητα μέτρα και τις προετοιμασίες ασφαλείας, συμπεριλαμβανομένου του σχεδιασμού και της διαβούλευσης με την Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης, ώστε να οργανωθεί το κατάλληλο πλάνο και να μπορέσουν αμφότερες οι πλευρές να ανταποκριθούν στις ανάγκες του συγκεκριμένου αγώνα. Η απόφαση της Super League, η οποία εκδόθηκε αργά χθες το απόγευμα, δεν παρέχει την δυνατότητα της έγκαιρης ενημέρωσης προς τους διοργανωτές ενός τόσο σημαντικού αγώνα  όπως είχε χαρακτηρίσει ο ίδιος ο Υφυπουργός στην προηγούμενη απόφαση του. Η ΠΑΕ Ηρακλής έχει ένα υψηλό επίπεδο διοργάνωσης αγώνων και την φήμη για  ότι εξασφαλίζει την ομαλή διεξαγωγή και την ασφάλεια των οπαδών μας. Αυτό επιτυγχάνεται μέσα από μεθοδικό προγραμματισμό για την αντιμετώπιση ειδικών καταστάσεων. Αυτός είναι ο λόγος που οι αγώνες που διεξήχθησαν την σεζόν 2015-2016 έλαβαν χώρα με ασφάλεια. Ο προγραμματισμός του αγώνα για την 6 Απριλίου του 2016 τοποθετεί τον Ηρακλή και όλη την πόλη σε μειονεκτική θέση.

Όπως διαπιστώνουμε σήμερα, τόσο εμείς στην ΠΑΕ Ηρακλής, όσο  και πολλοί απλοί φίλαθλοι στην  Θεσσαλονίκη, η απόφαση του Δ.Σ. της Super league να προγραμματίσει τον αγώνα για τις 6-4-2016, σε καμία περίπτωση δεν συνάδει με την ανησυχία που εκφράσατε αναφορικά με την μη ασφαλή διεξαγωγή του αγώνα τις 06/03/2016, για τους λόγους που προαναφέρθηκαν.

Ως ΠΑΕ Ηρακλής, σας εφιστούμε την προσοχή, να λάβετε σοβαρά υπ’ όψιν το αίτημα μας για τον επαναπρογραμματισμό του αγώνα της ομάδας μας με τον Ολυμπιακό, άλλως δεν θα είστε άμοιροι ευθυνών για οποιοδήποτε θέμα μπορεί να ανακύψει αναφορικά με την ασφαλή διεξαγωγή του εν λόγω αγώνα.

Η ΠΑΕ Ηρακλής σας ευχαριστεί εκ των προτέρων για το χρόνο σας και την άμεση προσοχή σε αυτό το θέμα. Σε περίπτωση που χρειάζεστε οποιαδήποτε περαιτέρω διευκρίνιση, παρακαλώ μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μου».

 

 

Best of internet