Τι υποστηρίζουν στον Ηρακλή για το Grexit

Τι υποστηρίζουν στον Ηρακλή για το Grexit

Τι υποστηρίζουν στον Ηρακλή για το Grexit

Στην Μίκρα δεν έχουν ξεκαθαρίσει αν συμφωνούν με ένα ποδοσφαιρικό Grexit στην Ελλάδα ή όχι. Αυτό θα γίνει πολύ σύντομα όταν και θα ενημερωθούν για τα δεδομένα του «ναι» ή του «όχι»

Το μέλος της διοίκησης του Ηρακλή Ιορδάνη Στράντζαλη με δηλώσεις του στο «Αθλητικό Metropolis αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο Grexit, αλλά και στον ορισμό του αγώνα με τον Ολυμπιακό.

«Ο Ηρακλής ό,τι λέει το τεκμηριώνει, όπως ο κ. Παπαδόπουλος πήγε με έγγραφα και συγκεκριμένες προτάσεις στην Λίγκα. Δεν είναι θέμα ποια είναι μεγάλη ομάδα και ποια μικρή, το θέμα είναι το ποδόσφαιρο. Ο Ηρακλής θα στηρίξει κάθε ενέργεια που είναι προς το καλό του ποδοσφαίρου. Αν αυτή η ενέργεια είναι προς όφελος ορισμένου, αποστασιοποιείται. Αν μας εγγυηθεί κάποιος ότι κόβοντας το ποδόσφαιρο, όταν θα επανέλθει, θα είναι εντάξει τα πράγματα, θα πούμε ναι με τα δυο χέρια. Ο κόσμος που θέλει να δει ποδόσφαιρο πρέπει να μου το στερήσεις;

Για ποια προσπάθεια στο ποδόσφαιρο μιλάμε; Δεν βλέπεται τι γίνεται; Μας βάζουν με το έτσι θέλω να παίξουμε Τετάρτη με τον Ολυμπιακό. Ο κ. Κοντονής μας έστειλε έγγραφο για να ακυρώσει το ματς τότε, τώρα μας ρώτησε κανείς; Είναι στα σκαριά επίσημη ανακοίνωση του Ηρακλή για το grexit και για άλλα θέματα. Δεν μπορούμε να διαλέξουμε γιατί κανείς δεν μας έχει πει τα δεδομένα. Ο κ. Παπαθανασάκης ήρθε, έδωσε τα πολύ ωραία του λεφτά στο ελληνικό κράτος και στην ομάδα, πάμε να κάνουμε κάτι καλό και έρχεται κάποιος και λέει grexit. Πλήττεται το κύρος της ομάδας, ένας Ηρακλής που προσπαθεί για την ιστορία του. Είναι πολύ εύκολο να πούμε ναι ή όχι στο grexit. Θα είμαστε πιο σαφής όταν τα δεδομένα ξεκαθαρίσουν. Μπορεί κάποιος με σιγουριά να πει τι θα κάνει ο Υπουργός; Κανείς δεν ξέρει».

Best of internet