Τα «ερυθρόλευκα» ταλέντα! (poll)

Τα «ερυθρόλευκα» ταλέντα! (poll)

Δημήτρης Τομαράς
Τα «ερυθρόλευκα» ταλέντα! (poll)

bet365

Ο Ολυμπιακός ετοιμάζει τη νέα γενιά των ταλέντων του από τις υποδομές του. Το Gazzetta.gr σας παραθέτει τα πεπραγμένα τους και ζητάει την ψήφο σας.
Ανέκαθεν οι ποδοσφαιρικές Ακαδημίες συνιστούσαν το... χρυσάφι μίας ομάδας. Την πηγή ανάδειξης ταλέντων και παικτών που μπορούν να στελεχώσουν την πρώτη ομάδα αλλά και να παίξουν σε κορυφαίο επίπεδο. Το Gazzetta.gr σας παρουσιάζει την επόμενη γενιά των ερυθρόλευκων άσων. Πιο αναλυτικά:
ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΧΟΥΤΕΣΙΩΤΗΣ (21 ΧΡΟΝΩΝ - 1.92 Μ. - ΚΙΠΕΡ): Ο υψηλόσωμος γκολκίπερ από το Μακρυχώρι αναδείχθηκε μέσα από τις Ακαδημίες του Ολυμπιακού. Έχει... ψηθεί με προετοιμασίες με την πρώτη ομάδα, έχει δουλέψει πολύ και έχει βελτιωθεί σε πολύ μεγάλο βαθμό. Φέτος δεν έχει πάρει ματς στα πόδια του. Έχει συμβόλαιο έως 30.06.2018.
ΚΟΥΑΖΙΜ ΛΑΤΣΙ (20 ΕΤΩΝ - 1.79 Μ. - ΑΜΥΝΤΙΚΟ ΚΑΙ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΧΑΦ ΚΑΙ ΕΠΙΤΕΛΙΚΟΣ): Το... πολυεργαλείο των Ακαδημιών και ένας παίκτης που έχει αγωνιστεί σε έξι θέσεις! Από στόπερ μέχρι στην επίθεση. Ο διεθνής Κουαζίμ Λάτσι αποτελεί ένα από τα μεγάλα ταλέντα των υποδομών και έχει μεγάλες προοπτικές. Φέτος είχε 1 συμμετοχή στο Κύπελλο Ελλάδας με την πρώτη ομάδα. Στον Ολυμπιακό τον πιστεύουν πολύ και θα στηριχθούν και πάνω του. Το συμβόλαιό του εκπνέει στις 31 Δεκεμβρίου του 2017.
ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΜΙΚΑΣ (19 ΕΤΩΝ - 1.78 Μ. - ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΜΠΑΚ - ΧΑΦ): Έχει όλα τα φόντα να γίνει το επόμενο Golden boy του Ολυμπιακού. Γρήγορος, τεχνίτης, τσαμπουκάς με πολύ καλό πόδι και εξαιρετική εικόνα στα ανασταλτικά του καθήκοντα. Ως αριστερός μπακ - χαφ καλύπτει πολυ καλά όλη την πλευρά. Έχει συμβόλαιο έως τις 30.06.2018. Φέτος με τον Ολυμπιακό ξεκίνησε και βασικός σε ματς. Είχε 8 αγώνες σε πρωτάθλημα και Κύπελλο και 2 ασίστ. Με διαφορά ότι καλύτερο χρησιμοποίησε φέτος από παιδιά Ακαδημιών ο Μάρκο Σίλβα. Έχει βέβαια ακόμα δρόμο μπροστά του αλλά όταν ο Γρηγόρης Γεωργάτος επέμενε τόσο για εκείνον και βλέπει σε αυτόν έναν μελλοντικό διάδοχό του αυτό λέει πολλά...
ΠΡΑΞΙΤΕΛΗΣ ΒΟΥΡΟΣ (20 ΕΤΩΝ - 1.83 Μ. - ΣΤΟΠΕΡ - ΔΕΞΙ ΜΠΑΚ - ΑΜΥΝΤΙΚΟ ΧΑΦ): Όταν ο ίδιος ο Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς στάζει μέλι για σένα τότε τα όποια άλλα σχόλια περιττεύουν. Ο Μυτιληνιός Βούρος μπήκε φέτος στα... βαθιά αφού ξεκίνησε βασικός στον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου της Τούμπας με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ, που δεν έμελλε να τελειώσει ποτέ βέβαια. Είχε παρουσία και στην Ευρώπη. Συνολικά κατέγραψε 6 ματς και 390 λεπτά.
ΜΑΝΟΛΗΣ ΣΑΛΙΑΚΑΣ (19 ΧΡΟΝΩΝ - ΔΕΞΙ ΜΠΑΚ ΧΑΦ - ΔΕΞΙ ΕΞΤΡΕΜ ΚΑΙ ΜΕΣΟΣ): Ένα ακόμα ταλέντο του Ολυμπιακού από το Ηράκλειο. Στις 6 Ιουλίου του 2015 ο Ολυμπιακός του είχε επεκτείνει το συμβόλαιο έως τις 30 Ιουνίου του 2016. Ο 19χρονος Μανόλης Σαλιάκας είχε 3 συμμετοχές με την πρώτη ομάδα, έχοντας 151 λεπτά στο ενεργητικό του. Είναι παίκτης που έχει δοκιμαστεί και τα προηγούμενα χρόνια σε επίπεδο πρώτης ομάδας.
* Στην αναφορά του άρθρου αναφέρονται μόνο οι πιτσιρικάδες που είναι ενταγμένοι στο ρόστερ της πρώτης ομάδας. Υπάρχουν και αρκετά άλλα παιδιά από την ομάδα Νέων που πήραν ευκαιρίες από τον Μάρκο Σίλβα, όπως ο Μανθάτης. Και βέβαια ο Πορτογάλος προτίθεται να έχει από 3 - 6 παιδιά από την Ακαδημία μαζί του στην καλοκαιρινή προετοιμασία.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα