«Μπορεί να ανανεώσει ο Πογκμπά»

«Μπορεί να ανανεώσει ο Πογκμπά»

Gazzetta team
«Μπορεί να ανανεώσει ο Πογκμπά»

bet365

Ολα τα σενάρια είναι ανοιχτά για το μέλλον του Πολ Πογκμπά σύμφωνα με τον Μίνο Ραϊόλα, ο οποίος σχολίασε και το ενδιαφέρον της Γιουβέντους για τον Χένρικ Μκιταριάν.

Ο Μπέπε Μαρότα είπε πριν λίγες μέρες ότι οι Τορινέζοι δεν έχουν καμία πρόθεση να πουλήσουν τον Πογκμπά αν δεν το ζητήσει ο ίδιος και ο Ραϊόλα, με δηλώσεις του στη Gazzetta dello Sport, ουσιαστικά επιβεβαίωσε τις άριστες σχέσεις των δύο πλευρών.

«Ο Πολ με έχει εντυπωσιάσει αυτά τα χρόνια. Η δύναμη του είναι η ηρεμία του, χάρη στην οποία κατάφερε να ξεπεράσει και την κριτική που δέχθηκε στην αρχή της φετινής σεζόν» είπε αρχικά και όταν του επισημάνθηκε ότι η Γιουβέντους υπολογίζει τουλάχιστον 100 εκατ. ευρώ το καλοκαίρι, αν τεθεί από την πλευρά του παίκτη θέμα πώλησης, για να κάνει και τις μεταγραφές της, σχολίασε: «Καλά κάνει η Γιούβε και προγραμματίζει, αν έρθει μια πρόταση που θα την καλύπτει, είμαστε στην ίδια γραμμή. Αν όχι, ο Πολ δεν έχει κανένα πρόβλημα να παραμείνει. Οχι μόνο αυτό αλλά είμαστε και έτοιμοι να ανανεώσουμε (δεσμεύεται ως το 2019) το συμβόλαιο αν θέλει η Γιουβέντους».

Την Εμπολι φιλοξενεί η Γιουβέντους για την 31η αγωνιστική της Serie A. Σε απόδοση 1.73 στην Novibet η νίκη της «Μεγάλης Κυρίας» από το πρώτο ημίχρονο.

Πλην του Πογκμπά, πάντως, ο Ραϊόλα αναφέρθηκε και σε έναν άλλο πελάτη του, τον Χένρικ Μκιταριάν, ο οποίος βρίσκεται στη λίστα των Μπιανκονέρι.

«Ξέρω ότι αρέσει στον Αλέγκρι και ο Χένρικ θα φορούσε με μεγάλη χαρά τη φανέλα της Γιουβέντους αλλά θα πρέπει να βρεθεί άκρη με τον Τούχελ, ο οποίος δεν θέλει ούτε να ακούει για πώληση του. Αυτό κάνει δύσκολη αυτή την υπόθεση».

 

SERIE A Τελευταία Νέα