«Μας έλειπε ένας... Μανιάτης»

«Μας έλειπε ένας... Μανιάτης»

«Μας έλειπε ένας... Μανιάτης»

O τεχνικός της Σταντάρ Λιέγης... έσταξε μέλι για τον Γιάννη Μανιάτη, για τον οποίο μόνο καλά λόγια είχε να πει

 O Γιάνικ Φερέρα μίλησε για τη συνεργασία του με τον Γιάννη Μανιάτη στο «Γαύρο», για τον οποίο μόνο καλά είχε να πει.

«Ως άνθρωπος, κατ’ αρχάς είναι πραγματικά σπουδαίος. Μας προσφέρει εμπειρία, καθώς είναι 29 χρόνων και έχει διεθνείς παραστάσεις, σε μια ομάδα που απαρτίζεται από νεαρούς ως επί το πλείστον, ποδοσφαιριστές. Είναι αποφασιστικός σε ό,τι κάνει, είτε πρόκειται για αγώνα είτε για προπόνηση, ενώ είναι φανερό πως έχει και κίνητρο ώστε να δείχνει σε κάθε ευκαιρία το καλό του πρόσωπο. Προπονείται σκύρα, είναι αφοσιωμένος στο πλάνο της ομάδας και είναι μεγάλη μας χαρά που τον έχουμε μαζί μας», ανέφερε αρχικά ο 36χρονος προπονητής και πρόσθεσε: 

«Ως παίκτης, είναι πολύ καλός με την μπάλα στα πόδια, έχει υψηλού επιπέδου τεχνική κατάρτιση, μπορεί να μεταβιβάζει σωστά την μπάλα και κινείται όπως πρέπει στον χώρο, δημιουργώντας τις σωστές αποστάσεις που απαιτούνται κάθε φορά. Είναι ποιοτικός ποδοσφαιριστής, δίχως αμφιβολία, και μπορώ να σας πω ότι έλειπε από τη Σταντάρ ένας παίκτης του δικού του στιλ». 

Στη συνέχεια, ο Φερέρα υπογράμμισε: «Μας δίνει ήδη πολλά, αλλά δεν μπορώ να μιλήσω για το τι θα συμβεί στο μέλλον. Δεν ξέρω τι ισχύει με τα οικονομικά δεδομένα της υπόθεσης, δεν ξέρω καν τι θέλει ο ίδιος, αφού δεν το έχω κουβεντιάσει μαζί του. Αυτό που με βεβαιότητα μπορώ να σας πω είναι ότι μας βοηθάει ουσιαστικά η παρουσία του. Με την ποιότητα και την εμπειρία που διαθέτει ο Μανιάτης, μπορεί να πετύχει σε κάθε ομάδα, όχι μόνο στη Σταντάρ. Μιλώντας για το Βέλγιο, σίγουρα θα έπαιζε και στην Άντερλεχτ, και στην Μπριζ, και στη Γάνδη… Παντού θα είχε σημαντικό ρόλο ένας ποδοσφαιριστής σαν αυτόν!».

Best of internet