ΠΑΟΚ: Η «τηλεθέαση» της προπόνησης

ΠΑΟΚ: Η «τηλεθέαση» της προπόνησης

ΠΑΟΚ: Η «τηλεθέαση» της προπόνησης

bet365

Δεν τα πήγε και άσχημα το πρώτο εγχείρημα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ να μεταδώσει «ζωντανά» τα πρώτα 15 λεπτά της προπόνησης από το γήπεδο της Τούμπας.

Η ασπρόμαυρη ΠΑΕ επιχείρησε –μέσω του Facebook και της επίσημης σελίδας της- να βάλει τον κόσμο της «εντός της ομάδας», να δουν για πρώτη φορά το αρχικό κομμάτι της προπόνησης.

Αρχικά, υπήρξαν κάποια προβλήματα γι’ αυτό και η «μετάδοση» καθυστέρησε να ξεκινήσει, «έπαθε θλάσης ο καμεραμάν;», αναρωτήθηκε ένας οπαδός του ΠΑΟΚ, αλλά κατά τη διάρκεια της συγκέντρωσε περίπου 1.700 χρήστες (το μάξιμουμ νούμερο εντός των 15 λεπτών της ζωντανής μετάδοσης) οι περισσότεροι εκ των οποίων ήταν φίλοι του «Δικεφάλου» από το εξωτερικό.

Απόδειξη, ότι εκτός Ελλάδας οι χρήστες είναι κατά πολύ πιο κοντά και πιο εξοικειωμένοι με τις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης και τη χρήση τους.

Συνολικά 22 χιλιάδες ακόλουθοι στη σελίδα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στο Facebook έχουν δει το 15λεπτο βίντεο της προπόνησης, ενώ σύντομα θα επαναληφθεί το εγχείρημα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα