«Βλέπει» Βιγιάλμπα η ΑΕΚ

«Βλέπει» Βιγιάλμπα η ΑΕΚ

Gazzetta team
«Βλέπει» Βιγιάλμπα η ΑΕΚ

bet365

Η ΑΕΚ έχει εντοπίσει και παρακολουθεί στενά τον δεξί εξτρέμ της Σαν Λορέντζο, Έκτορ Βιγιάλμπα με την περίπτωσή του να μην είναι εύκολη.

Έναν αρκετά ταλαντούχο μεσοεπιθετικό έχει εντοπίσει και εξετάζει η ΑΕΚ. Πρόκειται για τον Έκτορ Βιγιάλμπα ο οποίος αγωνίζεται στην Σαν Λορέντζο. Παίζει ως δεξί εξτρέμ και οι άνθρωποι της Ένωσης έχουν σχηματίσει πολύ καλή άποψη για τις ικανότητές του.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Ώρα», ο 21χρονος Αργεντινός είναι στη λίστα της Ένωσης. Το συμβόλαιό του λήγει στα μέσα της επόμενης σεζόν και σύμφωνα με τους Αργεντίνους γνωρίζει το ενδιαφέρον της ΑΕΚ και για τον λόγο αυτό δεν έχει μπει σε συζητήσεις με την ομάδα του.

Σε ότι αφορά τους αριθμούς του, στο περσινό πρωτάθλημα είχε αγωνιστεί σε 27 παιχνίδια σημειώνοντας 6 γκολ. Πρέπει να σημειωθεί ωστόσο, πως τον ποδοσφαιριστή παρακολουθούν και άλλοι ευρωπαϊκοί σύλλογοι εκτός της ΑΕΚ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα