Ο Μαουρίτσιο στα υπόψιν του Σίλβα

Gazzetta team
Ο Μαουρίτσιο στα υπόψιν του Σίλβα

bet365

Ακόμα ένας ποδοσφαιριστής με τον οποίο έχει συνεργαστεί κατά το παρελθόν, φαίνεται να απασχολεί τον Μάρκο Σίλβα, ο λόγος για τον Μαουρίτσιο της Λάτσιο.

Προτεραιότητα αποτελεί για τον Ολυμπιακό η απόκτηση στόπερ το καλοκαίρι και ήδη ο Μάρκο Σίλβα δουλεύει προς αυτή την κατεύθυνση. Ο τεχνικός του Ολυμπιακού, τις προηγούμενες μέρες βρέθηκε στην πατρίδα του όπου δεν σταμάτησε να δουλεύει και να αναζητεί ποδοσφαιριστές για το καλοκαίρι.

Εκτός από την περίπτωση του Ταβάρες που μένει ελεύθερος, στο προσκήνιο για τον Ολυμπιακό έρχεται και ο Μαουρίτσιο. Πρόκειται για Βραζιλιάνο αμυντικό ο οποίος αγωνίζεται στη Λάτσιο και κατά το παρελθόν έχει αγωνιστεί σε ομάδα του Μάρκο Σίλβα.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η «Live Sport», ο Βραζιλιάνος απασχολεί τον Πορτογάλο τεχνικό και η Λάτσιο δεν αποκλείεται αν τελικά μείνει εκτός Ευρώπης, να αποφασίσει να πουλήσει τον ποδοσφαιριστή.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα