Ατομικό για δύο, απών ο Ουάρντα

Νίκος Τσιώκος
Ατομικό για δύο, απών ο Ουάρντα

bet365

Οι Αλεξίεβιτς, Κέβιν ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα στη σημερινή προπόνηση του Παναιτωλικού, ενώ απουσίαζε ο διεθνής Ουάρντα.

Τρεις απουσίες είχε η σημερινή προπόνηση του Παναιτωλικού, με την οποία συνεχίστηκε η προετοιμασία για το ματς με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι. Συγκεκριμένα, οι Αλεξίεβιτς, Κέβιν ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα, ενώ απείχε ο διεθνής Ουάρντα.

Ο 22χρονος εξτρέμ ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του με την Εθνική Αιγύπτου και θα επανέλθει στις προπονήσεις των Αγρινιωτών για να τεθεί στη διάθεση του Γιάννη Ματζουράκη. Όσον αφορά το πρόγραμμα, περιελάμβανε ασκήσεις τεχνικής με μπάλα, πάσινγκ γκέιμ και δίτερμα τακτικής. Έτσι, η προετοιμασία των «καναρινιών» θα συνχιστεί με νέα προπόνηση στο Emileon το πρωί της Πέμπτης (31/3).

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα