Επιστρέφει και ο Καμαρά στην Ξάνθη

Νίκος Τσιώκος
Επιστρέφει και ο Καμαρά στην Ξάνθη

bet365

Ο Κάσα Καμαρά ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του με την Εθνική Μαυριτανίας και τις επόμενες ημέρες αναμένεται να επιστρέψει στην Ξάνθη για να ενσωματωθεί με την υπόλοιπη ομάδα.

Χωρίς προβλήματα συνεχίστηκε η προετοιμασία της Ξάνθης για το παιχνίδι με τον Πλατανιά στα Περιβόλια.

Στη σημερινή προπόνηση ο Ραζβάν Λουτσέσκου είδε μόνο τον Κάσα Καμαρά να απουσιάζει, ο οποίος έπαιξε σε αμφότερα τα ματς της Εθνικής Μαυριτανίας με την Γκάμπια και τις επόμενες ημέρες αναμένεται να επιστρέψει στην ακριτική πόλη για να επανέλθει σε ρυθμούς προπονήσεων της Σκόντα.

Από εκεί και πέρα, οι υπόλοιποι έλαβαν κανονικά μέρος στο πρόγραμμα, που περιελάμβανε ατομικές ασκήσεις ενδυνάμωσης στο γυμναστήριο, αερόβιο τρέξιμο, πάσινγκ γκέιμ και δουλειά στο αμυντικό και δημιουργικό κομμάτι στο γήπεδο, με τους ποδοσφαιριστές να χωρίζονται σε ομάδες.

Έτσι, η προετοιμασία των ακριτών ενόψει της αναμέτρησης με τους Χανιώτες θα συνεχιστεί τις επόμενες ημέρες και θα ολοκληρωθεί το Σάββατο (2/4), όταν θα ανακοινωθεί και η αποστολή που θα ταξιδέψει για την Κρήτη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα