ΠΑΟΚ: Επέστρεψαν όλοι, πλην του Ροντρίγκες

ΠΑΟΚ: Επέστρεψαν όλοι, πλην του Ροντρίγκες

Εκτός του Γκάρι Ροντρίγκες που επιστρέφει αύριο (31/3) στην Θεσσαλονίκη, όλοι οι υπόλοιποι διεθνείς έδωσαν κανονικά το παρών τους στις εγκαταστάσεις της Ν. Μεσημβρίας. Ταχύτητες και position games περιλάμβανε το πρόγραμμα προετοιμασίας του ΠΑΟΚ.    

ΠΑΟΚ: Επέστρεψαν όλοι, πλην του Ροντρίγκες

Με απογευματινή προπόνηση στο γήπεδο της Τούμπας προκειμένου να προλάβουν να επιτρέψουν τόσο οι διεθνείς όσο κι ο Βλάνταν Ίβιτς από τη συνάντηση με τον Μίκαελ Σκίμπε συνεχίστηκε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για την αναμέτρηση με τον Πανιώνιο.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε δουλειά στον τομέα της ταχύτητας και της εκρηκτικότητας, position games και παιχνίδια κατοχής σε μικρό χώρο. Από τους ποδοσφαιριστές που έλειπαν τις προηγούμενες μέρες λόγω υποχρεώσεων με τις εθνικές τους ομάδες, οι μόνοι που γυμνάστηκαν κανονικά ήταν Χάρης Χαρίσης, Δημήτρης Πέλκας.

Οι Ρόμπερτ Μακ, Έρικ Σάμπο, Αλέξανδρος Τζιόλης, Εργκούς Κάτσε έμειναν στο γυμναστήριο γι’ αποθεραπεία, ο Γιώργος Τζαβέλλας ακολούθησε ειδικό ατομικό πρόγραμμα με τρέξιμο στο γήπεδο, ενώ ο Γκάρι Ροντρίγκες επιστρέφει την Πέμπτη (31/3) το μεσημέρι. Οι Γκόικο Τσίμιροτ , Δημήτρης Χατζηισαΐας ακολούθησαν μέρος της προπόνησης και συνέχισαν αποκατάσταση προκειμένου τη Δευτέρα (4/4) να επιστρέψουν σε φουλ ρυθμούς και οι Ζάιρο , Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ , Γιάννης Μυστακίδης έκαναν ατομικό πρόγραμμα με τρέξιμο στο γήπεδο. Την Πέμπτη (31/3) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 16:00 στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας. 

Best of internet