Στην έξοδο και ο Ποτουρίδης

Νίκος Τσιώκος
Στην έξοδο και ο Ποτουρίδης

bet365

Ο Ποτουρίδης φαίνεται πως θα είναι ο επόμενος που θα δει την πόρτα της εξόδου από τον Πανθρακικό. Μέσα στον Απρίλιο οι συζητήσεις με τον παίκτη.

Μπορεί στον Πανθρακικό να λένε πως μετά την ολοκλήρωση της σεζόν θα ασχοληθούν με την ερχόμενη, η οποία θα βρει τους ακρίτες στη Football League, και σε πρώτη φάση με την αδειοδότηση, όμως ήδη έχουν αρκετή δουλειά να κάνουν. Αυτό διότι είναι αρκετοί οι παίκτες που βρίσκονται στην πόρτα της εξόδου, με τους Χαβίτο, Ροζέριο να φέρονται ότι θα αποτελέσουν παρελθόν.

Ωστόσο, φαίνεται πως το ίδιο ισχύει και για τον Γιάννη Ποτουρίδη. Ο 24χρονος στόπερ αποκτήθηκε το καλοκαίρι του 2014 και έκτοτε έχει μετρήσει συνολικά 60 συμμετοχές και 2 ασίστ με τη φανέλα του συλλόγου της Κομοτηνής. Μάλιστα, μέσα στον Απρίλιο θα ξεκινήσουν και οι συζητήσεις για το μέλλον του, ενώ όλα δείχνουν ότι θα αναζητήσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα