Goal με την αλληλεγγύη!

Gazzetta team
Goal με την αλληλεγγύη!

bet365

Μπαίνουμε στα γήπεδα με εισιτήριο τα τρόφιμα! Σάββατο 9 και Κυριακή 10 Απριλίου 2016! Στα πλαίσια του πρωταθλήματος, η «Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Πειραιά» προτρέπει τους φιλάθλους της να στηρίξουν την αστική, μη-κερδοσκοπική εταιρεία «Αλληλεγγύη Πειραιά» στα 14 γήπεδα που θα διεξαχθούν οι αγώνες.

Αντί για εισιτήριο, οι οπαδοί και οι φίλαθλοι καλούνται να προσφέρουν τρόφιμα και φάρμακα για να ενισχύσουν την Αλληλεγγύη Πειραιά και να συμβάλουν, ο καθένας με ό,τι έχει δυνατότητα, στο κοινωνικό της έργο. Με το ομαδικό σύνθημα ‘’Goal με την αλληλεγγύη’’ προσκαλούμε όλους τους κατοίκους τηςπεριοχής και όχι μόνο, να δώσουν το παρών και να στηρίξουν αυτήν την προσπάθεια, για μια κοινωνία χωρίς ανθρωπιστική κρίση, χωρίς διαχωρισμούς και ανισότητες χωρίς αποκλεισμούς και ρατσισμούς.

Η Αλληλεγγύη Πειραιά είναι μια ανοιχτή συλλογική ομάδα που ιδρύθηκε με σκοπό να συμβάλει στην αντιμετώπιση των βασικών αναγκών επιβίωσης των θυμάτων της ανθρωπιστικής κρίσης του σήμερα. Δυστυχώς πολλοί συμπολίτες μας και κυρίως οι κοινωνικά, οικονομικά και πολιτισμικά ασθενέστεροι, δεν είναι σε θέση να αντεπεξέλθουν στους περιορισμούς και στις κοσμογονικές αλλαγές που επιβάλλει η κρίση, με συνέπεια την εξώθησή τους στο περιθώριο, τη φτώχεια και τον κοινωνικό αποκλεισμό.

Με βασική αρχή ‘’ο καλύτερος τρόπος να πεις κάτι είναι να το κάνεις’’ Η Αλληλεγγύη Πειραιά διεκδικεί τα δικαιώματα αυτών των ομάδων, οικοδομεί την ενότητα των εργαζομένων και είναιπάντα ενεργά δίπλα στο προσφυγικό.

Επειδή είναι σημαντικό να μην είμαστε μόνο θεατές σ΄ αυτόν τον κόσμο, αλλά ναπαλεύουμε για τον μετασχηματισμό του!

Επειδή είναι σημαντικό να ευαισθητοποιηθούμε πάνω στην προοπτική μιας αποτελεσματικής απάντησης στο πρόβλημα της κρίσης.

Επειδή είναι σημαντικό για να υλοποιηθεί αυτό, να ξεκινήσουμε από την ίδια τηνκαθημερινότητά μας,

Επειδή είναι σημαντικό να ζούμε αύριο σε μια κοινωνία που θα διασφαλίζει για όλους την ισότιμη συμμετοχή, την ανάπτυξη, την κοινωνική δικαιοσύνη και συνοχή.

Η ΕΠΣΠ και η Αλληλεγγύη Πειραιά προτρέπουν να μην λείψει κανείς από τα γήπεδα στις 9 και10 Απριλίου. Η τελική λίστα των γηπέδων θα ανακοινωθεί στις 5 Απριλίου 2016. Τα αναγκαία τρόφιμα είναι αλεύρι, ζάχαρη, λάδι, τοματοχυμός, ρύζι, όσπρια, μπισκότα, μερέντα, μαρμελάδα, μέλι, γάλα μακράς διάρκειας.


Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα