Πασάς: «Δύναμη, πάθος και δίψα για την νίκη»

Πασάς: «Δύναμη, πάθος και δίψα για την νίκη»

bet365

Ο Γιάννης Πασάς ξεπέρασε τον τραυματισμό και δηλώνει έτοιμος για την αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης. Ο μεσοεπιθετικός του Ηρακλή αναφέρθηκε και στα στοιχεία που πρέπει να έχει ο Γηραιός για να πάρει τους βαθμούς της νίκης.

Ο Αγρινιώτης μεσοεπιθετικός του Ηρακλή, Γιάννης Πασάς, αρχικά μίλησε για την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση λέγοντας τα εξής: «Όντως, υπάρχει αρκετός καιρός που πέρασε, θυμάμαι ότι χτύπησα στις 7 Φεβρουαρίου. Σίγουρα, ήθελα πάρα πολύ να γυρίσω, έκανα την αποθεραπεία που έπρεπε, το πόδι είναι μία χαρά και αυτό που επιθυμώ είναι να βοηθήσω με όλες μου τις δυνάμεις την ομάδα. Όπως όλοι οι αθλητές, έτσι κι εγώ ανυπομονούσα να βρεθώ και πάλι στο γήπεδο και να παίξω, αλλά όπως ξέρετε η υγεία είναι πάνω απ’ όλα και περίμενα να γίνει το πόδι μου τελείως καλά για να επανέλθω».

Για τον βαθμό ετοιμότητας στον οποίο βρίσκεται είπε: «Ναι, σίγουρα. Αισθάνομαι 100% έτοιμος και θα δώσω τα πάντα, ώστε η ομάδα να πετύχει νίκες μέχρι το φινάλε της σεζόν».

Για την αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης και που θα κριθεί το παιχνίδι είπε: «Πιστεύω ότι όλα εξαρτώνται απ’ τη δική μας απόδοση. Αν είμαστε εμείς αυτοί που πρέπει, έχω την αίσθηση ότι θα το πάρουμε το παιχνίδι. Τα στοιχεία που μας χαρακτηρίζουν ως ομάδα και τα δείχνουμε τις περισσότερες φορές που αγωνιζόμαστε. Δύναμη, πάθος, δίψα για τη νίκη. Αυτά τα στοιχεία έχει ο Ηρακλής και σ’ αυτά πρέπει να βασιστούμε για να κερδίσουμε.

Για τα μυστικά που υπάρχουν σε τέτοιου είδους αγώνες είπε: «Μετά από τόσους αγώνες, νομίζω ότι πλέον ο ένας ξέρει καλά τον άλλον, οπότε αν το πάμε όπως θέλουμε εμείς το παιχνίδι, θα έχουμε και τις περισσότερες πιθανότητες να φύγουμε νικητές. Ο Αστέρας είναι μία πολύ καλή ομάδα, το έχει αποδείξει αυτό αρκετές φορές, έχει καλό passinggame, έχει καλές επιθετικές μονάδες. Εμείς, πρέπει να προσέξουμε πολύ την αμυντική μας λειτουργία και από εκεί και πέρα να εκμεταλλευτούμε τη δύναμη, τις στατικές φάσεις και την έδρα μας, καθώς ο κόσμος μας θα μας δώσει ώθηση, όπως πάντα, για να τα καταφέρουμε!».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα