Η συνάντηση Σκίμπε με προπονητές, γιατρούς της Λίγκας (pics)

Νίκος Τσιώκος
Η συνάντηση Σκίμπε με προπονητές, γιατρούς της Λίγκας (pics)

bet365

Ο Μίκαελ Σκίμπε συναντήθηκε την Τετάρτη (30/3) με τους προπονητές και τους γιατρούς των ομάδων της Σούπερ Λίγκας, ώστε να ανταλλάξουν απόψεις ενόψει των προκριματικών του Μουντιάλ 2016. Οι απουσίες και η σιγουριά του Γκιρτζίκη.

Όπως αναμενόταν, την Τετάρτη (30/3) πραγματοποιήθηκε η συνάντηση του Μίκαελ Σκίμπε με τους προπονητές και τους γιατρούς των ομάδων της Σούπερ Λίγκας. Ο ομοσπονδιακός μας τεχνικός θέλει να έχει επαφή με όλους τους τεχνικούς και τους επικεφαλής των ιατρικών τιμ και τους κάλεσε στη σημερινή συνάντηση, ώστε να ανταλλάξουν απόψεις ενόψει των νέων υποχρεώσεων της Εθνικής μας στα προκριματικά του Μουντιάλ 2016, οι οποίες θα ξεκινήσουν τον ερχόμενο Οκτώβριο.

Μάλιστα, δεν ήταν λίγοι οι προπονητές που το βράδυ της Τρίτης (29/3) βρέθηκαν στο «Γ. Καραϊσκάκης» για να παρακολουθήσουν το φιλικό με την Ισλανδία. Στην εν λόγω συνάντηση, που έγινε σε καλό κλίμα, παρόντες ήταν οι 13 από τους 16 προπονητές, με τους Παράσχο (Πλατανιά), Λουτσέσκου (Σκόντα Ξάνθη), Στοΐνοβιτς (Πανθρακικός) να απουσιάζουν, όπως αναμενόταν.

Επίσης, το παρών έδωσαν και οι Μεταξάς, Τσάνας, Νικοπολίδης, Κατεργιαννάκης, Μπιζάς, που εκπροσώπησαν τις μικρές Εθνικές ομάδες. Από εκεί και πέρα, να σημειώσουμε ότι πριν από την έναρξη των δύο συναντήσεων, ο Γιώργος Γκιρτζίκης υποδέχτηκε τους παρευρισκόμενους, με τον πρόεδρο της ΕΠΟ να τους ευχαριστεί που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα και να εκφράζει τη σιγουριά του ότι θα υπάρξουν θετικά αποτελέσματα με τη δική τους συμβολή στο έργο που ανέλαβαν ο Σκίμπε και η Ομοσπονδία.

Έτσι, από τους προπονητές, που τα είπαν με τον Σκίμπε, ήταν οι Πογιέτ (ΑΕΚ), Χάβος (Αστέρας Τρίπολης), Δέλλας (Ατρόμητος), Ελευθερόπουλος (Βέροια), Παπαδόπουλος (Ηρακλής), Καραγεωργίου (Καλλονή), Μάντζιος (Λεβαδειακός), Σίλβα (Ολυμπιακός), Στραματσόνι (Παναθηναϊκός), Ματζουράκης (Παναιτωλικός), Ουζουνίδης (Πανιώνιος), Ίβιτς (ΠΑΟΚ), Πετράκης (ΠΑΣ Γιάννινα).

Βέβαια, όπως προαναφέραμε, έγινε συνάντηση και τους γιατρούς υπό τον καθηγητή Γιώργο Γκοδόλια, ιατρικό υπεύθυνο των Εθνικών Ομάδων, και τον πρόεδρο της Επιτροπής Εθνικών Ομάδων, Αργύρη Βούλγαρη, με αυτόν της Καλλονής να είναι ο μοναδικός απών.

Συγκεριμένα, το παρών έδωσαν οι Καλλιακμάνης (ΑΕΚ), Μπουντούρης (Αστέρας Τρίπολης), Πισκοπάκης (Ατρόμητος), Τυφλίδης (Βέροια), Παπακώστας (Ηρακλής), Καρακίτσιος (Λεβαδειακός), Θέος (Ολυμπιακός), Χαραλαμπίδης (Παναθηναϊκός), Ζήσης (Παναιτωλικός), Επαγγελής (Πανθρακικός) Ντούσιας (Πανιώνιος), Ράλλης (ΠΑΟΚ), Ριστάνης (ΠΑΣ Γιάννινα), Σφυράκης (Πλατανιάς), Μπίκος (Σκόντα Ξάνθη), καθώς επίσης ιατροί των Εθνικών Ομάδων.

 

Τελευταία Νέα