Στην Ίντερ ο Λάμπρου

Στην Ίντερ ο Λάμπρου

Gazzetta team
Στην Ίντερ ο Λάμπρου

bet365

Ο Παναθηναϊκός δεν κατάφερε να ανανεώσει το συμβόλαιο του Λάζαρου Λάμπρου, ο οποίος από το καλοκαίρι αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του στην Ίντερ.

Έτοιμος για το μεγάλο βήμα στο εξωτερικό, φαίνεται πως νιώθει ο Λάζαρος Λάμπρου, καθώς σύμφωνα με την «GoalNews» θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ίντερ.

Την Τορίνο αντιμετωπίζει η Ιντερ για την 31η αγωνιστική της Serie Α και η Intertwetten προσφέρει τη νίκη των «νερατζούρι» σε απόδοση 1.70.

Οι προσπάθειες που έκανε ο Παναθηναϊκός να ανανεώσει το συμβόλαιο μαζί του, δεν στέφθηκαν από επιτυχία, κάτι που ουσιαστικά είχε φανεί και από τα όσα είπε ο Γιάννης Αλαφούζος στην πρόσφατη συνέντευξή του όπου δήλωσε απογοητευμένος από το γεγονός οτι δεν είχε δεχθεί να υπογράψει την ανανέωση...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα