Στενό... μαρκάρισμα Ολυμπιακού σε Διούδη

Στενό... μαρκάρισμα Ολυμπιακού σε Διούδη

Στενό... μαρκάρισμα Ολυμπιακού σε Διούδη

Επιμένουν οι Βέλγοι ότι το καλοκαίρι που έρχεται ο Σωκράτης Διούδης θα καταλήξει στον Ολυμπιακό.

Δεν είναι κρυφό, ούτε άγνωστο πως στον Ολυμπιακό έχουν τα μάτια τους... καρφωμένα σε ό,τι καλύτερο κυκλοφορεί στο ελληνικό πρωτάθλημα. Αναμφισβήτητα ένας από τους παίκτες που έχουν ξεχωρίσει στο Λιμάνι είναι ο Σωκράτης Διούδης, ο οποίος αποτελεί έναν από τους λόγους που ο Πανιώνιος διανύει την καλύτερη σεζόν των τελευταίων ετών του.

Ο 23χρονος, δεν είναι η πρώτη φορά που απασχολεί το ερυθρόλευκο ρεπορτάζ, μιας και γράφεται στο Βέλγιο ότι ο τερματοφύλακας που ανήκει στην Κλαμπ Μπριζ θα συνεχίσει την καριέρα του στους πρωταθλητές Ελλάδας.

Θα μπορέσει ο Διούδης του Πανιωνίου να διατηρήσει την εστία του ανέπαφη κόντρα στον ΠΑΟΚ; Στο 3.10 στη Vistabet αυτό το ενεδεχόμενο.

Εξάλλου, ο παίκτης το καλοκαίρι μένει ελεύθερος και θα μπορεί να επιλέξει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Στην περίπτωση που ο Ρομπέρτο αποχωρήσει από τον Ολυμπιακό το ερχόμενο καλοκαίρι, τότε δεν αποκλείεται τα γάντια βασικού να τα μοιράζεται ο Καπίνο με τον Διούδη, σύμφωνα πάντα με την «Goal» που επικαλείται τους Βέλγους.

Best of internet