Οι... πρωτάρηδες του Σκίμπε

Δημήτρης Τομαράς
Οι... πρωτάρηδες του Σκίμπε

bet365

Το βάπτισμα του πυρός με την Εθνική ομάδα πήραν στην εποχή του Μίκαελ Σκίμπε τρεις παίκτες. Ποιοι ήταν και τα πεπραγμένα τους.

ΜΑΡΙΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ (1992 - ΜΠΟΛΟΝΙΑ): Ο Οικονόμου έκανε το ντεμπούτο του με την Εθνική κόντρα στο Μαυροβούνιο (σ.σ. στο φιλικό της 24ης Μαρτίου στο Καραϊσκάκη). Εισήλθε στο ματς στο 64' αντί του Μανωλά και είχε σχετικά ικανοποιητική παρουσία σε ένα παιχνίδι που η Ελλάδα όμως δεν δέχθηκε τόσο μεγάλη πίεση.

Έπαιξε το 2ο του ματς στο φιλικό με την Ισλανδία στο φαληρικό γήπεδο στις 29 Μαρτίου. Έβγαλε 90λεπτο. Εκεί δεν πήγε καθόλου καλά. Έχει την απόλυτη ευθύνη για το 2-1 των Ισλανδών. Από το δικό του κεφάλι γίνεται το διώξιμο πάνω στον Τραούστασον που με σουτ στο 34' βρήκε δίχτυα. Γενικά έδειχνε έξω από τα νερά του και πως ήταν επηρεασμένος ψυχολογικά από το γεγονός πως πρώτη φορά έπαιζε στην Εθνική μας. Ο Σκίμπε πάντως έδειξε την διάθεση να του δώσει ευκαιρίες.

Εξασφάλισε 5% bonus στην Sportingbet σε κάθε κερδισμένο στοίχημα στο Σάουθεντ - Σέφιλντ.

ΘΑΝΑΣΗΣ ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ (1988 - ΚΟΡΤΡΑΪΚ): Πήρε το πρώτο ματς στα πόδια του στο Ελλάδα - Ισλανδία στο γήπεδο Καραϊσκάκη, ξεκινώντας βασικός. Δεν βοήθησε ανάλογα αλλά από την άλλη δεν τροφοδοτήθηκε αρκετά. Δεν είχε την απαιτούμενη κίνηση δίχως την μπάλα στα πόδια στο παιχνίδι του.

ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΒΕΛΛΙΟΣ (1992 - ΗΡΑΚΛΗΣ): Μπήκε στο 45ο λεπτό του ματς της Ελλάδας με την Ισλανδία. Ήταν κινητικός, προσπάθησε, έτρεξε και επιχείρησε να πιέσει και είχε και μία καλή φάση για γκολ στο 90' όταν βρέθηκε σε θέση βολής. Φανέρωσε ορισμένα καλά δείγματα αλλά και ότι μπορεί να συνεισφέρει στην γραμμή κρούσης.

Η ΕΝΔΕΚΑΔΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ ΜΕ ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ

Ελλάδα: Καρνέζης, Παπασταθόπουλος, Τζαβέλας, Μανωλάς (64' Οικονόμου), Τοροσίδης (84' Τζιόλης), Σταφυλίδης (84' Σιόβας), Σάμαρης, Μάνταλος (46' Καρέλης), Πέτσος, Φορτούνης και Μήτρογλου (93' Ταχτσίδης).
Η ΕΝΔΕΚΑΔΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ ΜΕ ΙΣΛΑΝΔΙΑ
Ελλάδα: Καπίνο, Οικονόμου, Μόρας, Τζιόλης, Καρέλης (45' Διαμαντάκος), Φορτούνης (76' Ταχτσίδης), Τοροσίδης (76' Πέτσος), Χολέμπας, Σταφυλίδης, Σιόβας (80' Τζαβέλλας) και Παπάζογλου (45' Βέλλιος).

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα