Οικονόμου: «Θετική εμπειρία»

Οικονόμου: «Θετική εμπειρία»

Δημήτρης Τομαράς
Οικονόμου: «Θετική εμπειρία»

bet365

Λόγο για μία τεράστια και θετική εμπειρία έκανε ο Μάριος Οικονόμου, που κλήθηκε για πρώτη φορά στην Εθνική για τα δύο φιλικά.

Για πρώτη φορά στα 23 του χρόνια ο Μάριος Οικονόμου κλήθηκε στην Εθνική για τα δύο φιλικά με Μαυροβούνιο και Ισλανδία. Ο στόπερ της Μπολόνια έκανε λόγο για τεράστια και θετική εμπειρία για τον ίδιο τονίζοντας πως η ήττα ήρθε στις λεπτομέρειες.

«Παίξαμε απέναντι σε μία ομάδα που ήταν καλύτερα προετοιμασμένη από εμάς. Υπάρχουν πολλά νέα παιδιά και ήταν πιο έτοιμοι. Κάναμε κάποια λάθη, χάσαμε στις λεπτομέρειες. Δεχτήκαμε τρία γκολ από στημένες φάσεις, είναι μία ήττα και συνεχίζουμε», είπε, αρχικά.

Στη συνέχεια, ρωτήθηκε για την κλήση του στην Εθνική και τη συμμετοχή του σε αυτά τα δύο ματς. «Ήταν τεράστια εμπειρία για μένα, χάρηκα πάρα πολύ για την κλήση . Ήταν μία θετική εμπειρία. Έχουμε πολλή δουλειά να κάνουμε. Σε αυτό τον χώρο που βρισκόμαστε είναι δουλειά μας να κάνουμε το παν και είναι ένα τεράστιο βραβείο για τον κάθε ποδοσφαιριστή να παίζει στην Εθνική», πρόσθεσε.

 

Τελευταία Νέα