Κέρκυρα: «Εμείς την δουλειά μας»

Νίκος Μαρούδας
Κέρκυρα: «Εμείς την δουλειά μας»

bet365

Στην Κέρκυρα δέχτηκαν με ελαφρά χαμόγελα τα νέα με την διαφαινόμενη τιμωρία του Απόλλωνα, ωστόσο τόνιζαν πως πρέπει όλοι να κρατήσουν χαμηλά την μπάλα και να συνεχίσουν μέχρι την μαθηματική εξασφάλιση της ανόδου.

Με χαμόγελα, αλλά και συγκράτηση δέχτηκαν στην Κέρκυρα την είδηση για την τιμωρία του Απόλλωνα. Οι «Φαίακες», μαζί με την ΑΕΛ, έχουν πλέον την δυνατότητα να ξεφύγουν στην βαθμολογία και να αρχίσουν να... πατούν Σούπερ Λιγκ!

Όταν λοιπόν, έγιναν γνωστά τα νέα με την ένσταση της ΑΕΛ, στην Κέρκυρα υπήρξε ικανοποίηση, αλλά τίποτα περισσότερο. Τόσο από την διοίκηση, όσο και από τους ίδιους τους ποδοσφαιριστές, τονιζόταν πως εκείνοι πρέπει να συνεχίσουν την δουλειά τους. «Ακόμα δεν ανεβήκαμε, θα πανηγυρίσουμε όταν εξασφαλίσουμε και μαθηματικά την άνοδο. Συνεχίζουμε την δουλειά μας», ήταν κάποια απ' αυτά που λέγανε μεταξύ τους στην ομάδα του Ιονίου.

Σε ότι αφορά τώρα την νομική στάση της Κέρκυρας στο θέμα, δεν είναι για την ώρα ξεκάθαρο αν θα κινηθεί και εκείνη κατά του Απόλλωνα με κάποια ένσταση. Όπως τόνιζαν οι Επτανήσιοι, η απόφαση αυτή θα παρθεί τις επόμενες μέρες από το νομικό επιτελείο. Ωστόσο, το πιθανότερο είναι να κάνουν ότι και τα Τρίκαλα, δηλαδή να παρακολουθούν τις εξελίξεις απ' έξω.

Άλλωστε, υπογράμμιζαν, πως από την στιγμή που ΑΕΛ και Πανελευσινιακός θα κάνουν ένσταση, δεν υπάρχει λόγος να το κάνει κάποια ακόμα ομάδα.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα