Απάντηση ΕΠΟ σε Κοντονή!

Δημήτρης Τομαράς
Απάντηση ΕΠΟ σε Κοντονή!

bet365

Ανακοίνωση εξέδωσε η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία λέγοντας πως «ουδέποτε πρότεινε συγκεκριμένη ημερομηνία εκδίκασης της υπόθεσης»

Αμεση ήταν η απάντηση της ΕΠΟ στην ανακοίνωση της ΓΓΑ για την αναβολή της συζήτησης στο ΣτΕ. Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία εξέδωσε δική της ανακοίνωση στην οποία αναφέρει:

«Σχετικά με τη σημερινή ανακοίνωση της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού ότι «…η ΕΠΟ πρότεινε την αναβολή της συζήτησης (στο ΣτΕ για την υπόθεση του Κυπέλλου Ελλάδας) για την αμέσως προσεχή δικάσιμο τον Μάιο του 2016», και με σκοπό την αποκατάσταση της πραγματικότητας η Ομοσπονδία ανακοινώνει τα παρακάτω:

«Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ουδέποτε πρότεινε συγκεκριμένη ημερομηνία εκδίκασης της υπόθεσης. Το δικαστήριο λόγω της σπουδαιότητας, της κρισιμότητας και του κατεπείγοντος αυτής, όρισε ως νέα δικάσιμο την προσεχή Τρίτη 5 Απριλίου, με την οποία συμφώνησαν με ικανοποίηση και οι δύο πλευρές».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα