ΠΑΟΚ: Προτομή Παντελάκη στην Τούμπα

ΠΑΟΚ: Προτομή Παντελάκη στην Τούμπα

ΠΑΟΚ: Προτομή Παντελάκη στην Τούμπα

bet365

Με αφορμή τις εκδηλώσεις για τα 90χρόνια ιστορίας του ΠΑΟΚ, αποφασίσθηκε να τοποθετηθεί η προτομή του Γιώργου Παντελάκη, δίπλα σ' αυτή του Γιώργου Κούδα εντός του γηπέδου της Τούμπας.

Ο Κωνσταντίνος Ζέρβας, μέλος της επιτροπής για τη διοργάνωση των επετειακών εκδηλώσεων με αφορμή τη συμπλήρωση 90 χρόνων από την ίδρυση του ΠΑΟΚ αποκάλυψε πως ετοιμάζονται να τοποθετηθούν στην Τούμπα οι προτομές των Παντελάκη και Κούδα. «Αποφασίστηκε η τοποθέτηση, εντός του γηπέδου της Τούμπας, προτομής του αείμνηστου και πλέον επιτυχημένου προέδρου του ποδοσφαιρικού ΠΑΟΚ Γιώργου Παντελάκη, και του μεγαλύτερου Έλληνα ποδοσφαιριστή που ανέδειξε η ομάδα, του Γιώργου Κούδα», υποστήριξε το μέλος της διοργάνωσης στο «pontos-news».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα