«Αδυναμία της ΕΠΟ να παραστεί»

«Αδυναμία της ΕΠΟ να παραστεί»

«Αδυναμία της ΕΠΟ να παραστεί»

Μολονότι από το στρατόπεδο της ΕΠΟ προκύπτει ενόχληση για την αναβολή στο ΣτΕ, η πλευρά Κοντονή αναφέρει ότι η ίδια η Ομοσπονδία δεν κατάφερε να παραστεί!

Παράταση για την επόμενη Τρίτη πήρε η απόφαση του ΣτΕ για το Κύπελλο και στην ΕΠΟ έκαναν λόγο για δυσαρέσκεια για την εξέλιξη αυτή. Ωστόσο, στην επίσημη ενημέρωση από το Υπουργείο, έγινε λόγος για αδυναμία της Ομοσπονδίας!

Αναλυτικά η ενημέρωση από πλευράς Κοντονή αναφέρει: 

«Την επόμενη Τρίτη 5 Απριλίου θα εκδικαστεί ενώπιον του Σ.τ.Ε η αίτηση της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας (Ε.Π.Ο.) περί ακυρώσεως της απόφασης του Υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού  κ. Σταύρου Κοντονή για οριστική ματαίωση της διεξαγωγής του Κυπέλλου Ελλάδας, ως προληπτικό μέτρο για την καταστολή της βίας στους αγωνιστικούς χώρους, βάσει των διατάξεων του Νόμου 4326/2015.

Η εκδίκαση αναβλήθηκε λόγω αδυναμίας του νομικού εκπροσώπου της Ε.Π.Ο. να παραστεί, εξαιτίας της αποχής των δικηγόρων και την μη σχετική αδειοδότησή του από τον Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών (ΔΣΑ).

Ο νομικός εκπρόσωπος του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού αιτήθηκε τον κατά το δυνατό συντομότερο επαναπροσδιορισμό της συζήτησης της υπόθεσης.

Η Κυβέρνηση και το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού αναμένουν την εκδίκασή της αίτησης από το Ανώτατο Ακυρωτικό Δικαστήριο της χώρας, με δεδομένο μάλιστα ότι η Ε.Π.Ο. είχε εξ αρχής αιτηθεί την άμεση εισαγωγή της υπόθεσης προς συζήτηση, με βασικό επιχείρημα την προγραμματισμένη λήξη της διοργάνωσης του Κυπέλλου Ελλάδας στο τέλος του Απριλίου 2016. 

Η Ε.Π.Ο. πρότεινε την αναβολή της συζήτησης για την αμέσως προσεχή δικάσιμο τον Μάιο του 2016».

Best of internet