Η ευκαιρία του Σάντσεθ

Η ευκαιρία του Σάντσεθ

Νίκος Αθανασίου
Η ευκαιρία του Σάντσεθ

bet365

Ο Ισπανός στόπερ επιστρέφει δυνατός για να καλύψει το χαμένο έδαφος και για να αποδείξει στα πλέι-οφ πως αξίζει ένα από τα υψηλότερα συμβόλαια στο «πράσινο» ρόστερ.

Ο Παναθηναϊκός έκανε το καλοκαίρι ότι περνούσε από το χέρι του για να τον ντύσει στα πράσινα. Τον περίμενε, του προσέφερε γη και ουρανό και κατάφερε να «κλείσει» μία πολύ σημαντική μεταγραφή στην πιο δύσκολη οικονομική περίοδο της χώρας. Ο Σέρχιο Σάντσεθ υπέγραψε στο «τριφύλλι» με στόχο να αποτελέσει τον ηγέτη των μετόπισθεν, όμως, δεν τα κατάφερε. Το ξεκίνημα με το... αριστερό στο παιχνίδι με την Μπριζ, ακολούθησε ένας μυϊκός τραυματισμός και όταν άρχιζε να βρίσκει ρυθμό και να δείχνει πράγματα στο γήπεδο, ήρθε το σοκ στις 7 Ιανουαρίου στους Ζωσιμάδες με το κάταγμα στον βραχίονα.

Ο Ισπανός κεντρικός αμυντικός έμεινε εκτός για δυόμισι μήνες, επανήλθε στο φιλικό με τον Πανιώνιο, όπου έδειξε διάθεση και ετοιμότητα, και πλέον έχει μπροστά του μια μεγάλη ευκαιρία για αποδείξεις. Τώρα, έστω και στο φινάλε της σεζόν, όπου στο μίνι πρωτάθλημα των πλέι-οφ θα κριθεί το ευρωπαϊκό εισιτήριο των «πρασίνων».

Μια ευκαιρία να αποδείξει ότι μπορεί να φτιάξει ένα σούπερ ποιοτικό δίδυμο με τον Μολέδο αλλά και ότι αξίζει το δεύτερο πιο «βαρύ» συμβόλαιο μετά από αυτό του Μπεργκ...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα