Επέστρεψε ο Γούτας

Επέστρεψε ο Γούτας

Επέστρεψε ο Γούτας

Στην διάθεση του Λουτσέσκου και πάλι ο Γούτας, ανεβάζει στροφές ο Ορφανίδης, ατομικό και ο Παπαστεριανός. 

Την προετοιμασία για το ματς στην Κρήτη με τον Πλατανιά, συνέχισε και σήμερα η ομάδα της Ξάνθης. Το συγκεκριμένο παιχνίδι είναι «κομβικό» για τον Ακριτικό σύλλογο, αφού σε μεγάλο βαθμό θα κριθούν σε αυτό οι ελπίδες για την συμμετοχή στα πλέι οφ και την έξοδο στην Ευρώπη. Στην σημερινή προπόνηση, συμμετείχε κανονικά ο Δημήτρης Γούτας, που είναι και πάλι στην διάθεση του τεχνικού επιτελείου, αφού επέστρεψε από τις υποχρεώσεις του με την Εθνική Ελπίδων. 

Αντίθετα, ο Μανώλης Παπαστεριανός ακι ο Πέτρος Ορφανίδης συνεχίζουν να κάνουν ατομικό και δεν υπολογίζονται, με τον δεύτερο ν ξεκινάει σήμερα τρέξιμο και να ανεβάζει σταδιακά ρυθμούς, προκαλώντας αισιοδοξίας πως δε θα χάσει άλλο παιχνίδι. Αντίθετα, ο ο μεσοαμυντικός της Ξάνθης είναι άγνωστο πότε θα είναι ξανά ετοιμοπόλεμος, αφού το γόνατο είναι πολύ πιο... δύσκολο σημείο. 

Τέλος, εκτός Κασά Καμαρά που έχει υποχρεώσεις με την Εθνική Μαυριτανίας, όμως, ευτυχώς, δεν υπάρχουν τιμωρημένοι. Το σημερινό πρόγραμμα, περιελάμβανε τακτική, ενώ έγιναν ασκήσεις και πάνω στα τελειώματα των φάσεων. 
 

Best of internet