Επέστρεψε ο Γούτας

Επέστρεψε ο Γούτας

bet365

Στην διάθεση του Λουτσέσκου και πάλι ο Γούτας, ανεβάζει στροφές ο Ορφανίδης, ατομικό και ο Παπαστεριανός.

Την προετοιμασία για το ματς στην Κρήτη με τον Πλατανιά, συνέχισε και σήμερα η ομάδα της Ξάνθης. Το συγκεκριμένο παιχνίδι είναι «κομβικό» για τον Ακριτικό σύλλογο, αφού σε μεγάλο βαθμό θα κριθούν σε αυτό οι ελπίδες για την συμμετοχή στα πλέι οφ και την έξοδο στην Ευρώπη. Στην σημερινή προπόνηση, συμμετείχε κανονικά ο Δημήτρης Γούτας, που είναι και πάλι στην διάθεση του τεχνικού επιτελείου, αφού επέστρεψε από τις υποχρεώσεις του με την Εθνική Ελπίδων.

Αντίθετα, ο Μανώλης Παπαστεριανός ακι ο Πέτρος Ορφανίδης συνεχίζουν να κάνουν ατομικό και δεν υπολογίζονται, με τον δεύτερο ν ξεκινάει σήμερα τρέξιμο και να ανεβάζει σταδιακά ρυθμούς, προκαλώντας αισιοδοξίας πως δε θα χάσει άλλο παιχνίδι. Αντίθετα, ο ο μεσοαμυντικός της Ξάνθης είναι άγνωστο πότε θα είναι ξανά ετοιμοπόλεμος, αφού το γόνατο είναι πολύ πιο... δύσκολο σημείο.

Τέλος, εκτός Κασά Καμαρά που έχει υποχρεώσεις με την Εθνική Μαυριτανίας, όμως, ευτυχώς, δεν υπάρχουν τιμωρημένοι. Το σημερινό πρόγραμμα, περιελάμβανε τακτική, ενώ έγιναν ασκήσεις και πάνω στα τελειώματα των φάσεων.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα