Ανανέωσε με ΠΑΣ Γιάννινα ο Περιστερίδης

Θοδωρής Βασίλης
Ανανέωσε με ΠΑΣ Γιάννινα ο Περιστερίδης

bet365

Ποδοσφαιριστής του ΠΑΣ Γιάννινα για τα επόμενα δύο χρόνια θα παραμείνει ο Κώστας Περιστερίδης όπως ανακοίνωσε η ομάδα των Ιωαννίνων.


Ο Κώστας Περιστερίδης κλήθηκε τον Ιανουάριο να αντικαταστήσει τον Μάρκο Βελλίδη ο οποίος αποχώρησε για τον ΠΑΟΚ και με τις εμφανίσεις του ανάγκασε τον ΠΑΣ Γιάννινα να του ανανεώσει το συμβόλαιο.

Έτσι, ο 24χρονος τερματοφύλακας θα παραμείνει κάτοικος Ιωαννίνων για άλλα δύο χρόνια. Ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής δεν μπορούσε να κρύψει την ικανοποίησή του για την εξέλιξη των πραγμάτων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΠΑΣ Γιάννινα:

H ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 ανακοινώνει την ανανέωση του συμβολαίου συνεργασίας με τον τερματοφύλακα της ομάδας Κώστα Περιστερίδη μέχρι τις 30/06/2018.

Περιστερίδης: Χαρούμενος που ανανέωσα

Από την πλευρά του ο ποδοσφαιριστής μετά την υπογραφή των συμβολαίων δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που ανανέωσα με την ομάδα μου. Ήταν κάτι που ήθελα πολύ. Ο ΠΑΣ είναι οικογένεια και όλοι με έχουν βοηθήσει από την πρώτη μέρα μου εδώ. Θα ήθελα να ευχαριστήσω πολύ τον Πρόεδρο κ. Χριστοβασίλη, τον Διευθυντή του ποδοσφαιρικού τμήματος κ. Νιαρχάκο, τους προπονητές μου και ιδιαίτερα τον κ. Τσελιόπουλο με τον οποίο δουλεύω καθημερινά και όλους τους συμπαίχτες μου. Εύχομαι να έχουμε ανάλογη συνέχεια, να πάμε την ομάδα ακόμη πιο ψηλά και να συνεχίσουμε να δίνουμε χαρά στον κόσμο του ΠΑΣ».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα