Ανανέωσε με ΠΑΣ Γιάννινα ο Περιστερίδης

Ανανέωσε με ΠΑΣ Γιάννινα ο Περιστερίδης

Ποδοσφαιριστής του ΠΑΣ Γιάννινα για τα επόμενα δύο χρόνια θα παραμείνει ο Κώστας Περιστερίδης όπως ανακοίνωσε η ομάδα των Ιωαννίνων.

Ανανέωσε με ΠΑΣ Γιάννινα ο Περιστερίδης

Ο Κώστας Περιστερίδης κλήθηκε τον Ιανουάριο να αντικαταστήσει τον Μάρκο Βελλίδη ο οποίος αποχώρησε για τον ΠΑΟΚ και με τις εμφανίσεις του ανάγκασε τον ΠΑΣ Γιάννινα να του ανανεώσει το συμβόλαιο. 

Έτσι, ο 24χρονος τερματοφύλακας θα παραμείνει κάτοικος Ιωαννίνων για άλλα δύο χρόνια. Ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής δεν μπορούσε να κρύψει την ικανοποίησή του για την εξέλιξη των πραγμάτων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του  ΠΑΣ Γιάννινα: 

H ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 ανακοινώνει την ανανέωση του συμβολαίου συνεργασίας με τον τερματοφύλακα της ομάδας Κώστα Περιστερίδη μέχρι τις 30/06/2018. 

Περιστερίδης: Χαρούμενος που ανανέωσα

Από την πλευρά του ο ποδοσφαιριστής μετά την υπογραφή των συμβολαίων δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου: 

«Είμαι πολύ χαρούμενος που ανανέωσα με την ομάδα μου. Ήταν κάτι που ήθελα πολύ. Ο ΠΑΣ είναι οικογένεια και όλοι με έχουν βοηθήσει από την πρώτη μέρα μου εδώ. Θα ήθελα να ευχαριστήσω πολύ τον Πρόεδρο κ. Χριστοβασίλη, τον Διευθυντή του ποδοσφαιρικού τμήματος κ. Νιαρχάκο, τους προπονητές μου και ιδιαίτερα τον κ. Τσελιόπουλο με τον οποίο δουλεύω καθημερινά και όλους τους συμπαίχτες μου. Εύχομαι να έχουμε ανάλογη συνέχεια, να πάμε την ομάδα ακόμη πιο ψηλά και να συνεχίσουμε να δίνουμε χαρά στον κόσμο του ΠΑΣ».

Best of internet