Και η Τορίνο κοιτάζει Στραματσόνι

Νίκος Ρόλλας
Και η Τορίνο κοιτάζει Στραματσόνι

bet365

Μετά την Αταλάντα και η Τορίνο φέρεται να εξετάζει την περίπτωση του Αντρέα Στραματσόνι ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου...

Φαίνεται πως η περίπτωση του Αντρέα Στραματσόνι έχει... πέραση το τελευταίο διάστημα στην Serie A. Κάτι που επιβεβαιώνουν και τα δημοσιεύματα που παρουσιάζουν τον Ιταλό τεχνικό μεταξύ των υποψηφίων για να αναλάβει κάποια ομάδα...

Αυτή την φορά δεν είναι η Αταλάντα, αλλά η Τορίνο σύμφωνα με την La Stampa, καθώς η παραμονή του Τζιανπέρο Βεντούρα μόνο δεδομένη δεν θεωρείται ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Η Ιταλική εφημερίδα λοιπόν τονίζει πως ο πρόεδρος της ομάδας, Ουρμπάνο Κάιρο εξετάζει το συμβόλαιο που έχει ο «Στράμα» με τον Παναθηναϊκό, προκειμένου να διαπιστώσει αν υπάρχει περιθώριο για να εκδηλώσει το επίσημο ενδιαφέρον του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα