Ποιος είναι ο κορυφαίος όλων των εποχών; (poll)

Gazzetta team
Ποιος είναι ο κορυφαίος όλων των εποχών; (poll)

bet365

Με αφορμή το αντίο του Γιόχαν Κρόιφ, το gazzetta.gr ανοίγει την κουβέντα για τον καλύτερο ποδοσφαιριστή. Ψήφισε, συμφώνησε, διαφώνησε ή… μάλωσε μας για κάποια απουσία.

Η κουβέντα που δεν κλείνει ποτέ, άνοιξε ξανά. Την κάναμε όλοι μας. Αφορμή αποτέλεσε το αντίο του Γιόχαν Κρόιφ. Στο γραφείο, στον καφέ και το ίδιο και όλοι εσείς στα σχόλια σας. Ποιος είναι τελικά ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής που είδε ο κόσμος της μπάλας;

Εννοείται ότι η απάντηση είναι υποκειμενική και σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να μπει σε ένα μονοδιάστατο πλαίσιο. Διαφορετικές εποχές και διαφορετικές θέσεις έρχονται να δυσκολέψουν ακόμα περισσότερο την ούτως ή άλλως πιο ζόρικη κουβέντα για το τόπι.

Εμείς επιλέξαμε 15 από τους σπουδαιότερους. Βέβαια επειδή στη συζήτηση μπαίνουν πάντα και οι τερματοφύλακες, προσθέσαμε και δύο από δαύτους. Με βαριά καρδιά αφήσαμε εκτός επιλογής ορισμένους άλλους θρύλους, όπως ο Γκαρίντσα, ο Ροναλντίνιο, ο Φαν Μπάστεν και κάποιους ακόμα.

Μπείτε, επιλέξτε, επιχειρηματολογήστε επί τούτου ή μαλώστε μας για κάποιον που δεν συμπεριλάβαμε και είναι του δικού σας γούστου και ας δούμε στο φινάλε ποια θα είναι η ετυμηγορία σας για τον κορυφαίο παίκτη όλων των εποχών…

Να σας ενημερώσουμε ότι όσοι ψηφίσουν και μοιραστούν την ψήφο τους, κοινοποιώντας τη στο facebook ή στο twitter, θα πάρουν μέρος στην κλήρωση για δύο νέο Tablet FLUO Cinema Wi-Fi, μια προσφορά του ΓΕΡΜΑΝΟΥ. Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Για να ψηφίσετε πατήστε ΕΔΩ.

 

Τελευταία Νέα