Δεύτερο τεστ με Ισλανδία

Gazzetta team
Δεύτερο τεστ με Ισλανδία

bet365

Η ανανεωμένη Εθνική ομάδα, φιλοξενεί στο δεύτερο εντός έδρας της φιλικό την Ισλανδία και θέλει να παρουσιάσει νέα σημάδια βελτίωσης.

Να διατηρήσει τις θετικές εντυπώσεις που άφησε στο παιχνίδι με το Μαυροβούνιο την Πέμπτη και να παρουσιάζει νέα σημάδια βελτίωσης, δείχνοντας πως κάτι αλλάζει προς το καλύτερο, θέλει το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα την Τρίτη το βράδυ.

Η Εθνική ομάδα φιλοξενεί στο Γεώργιος Καραϊσκάκης στις 20:30 την Ισλανδία και ψάχνει ακόμη μία νίκη, με καλή εμφάνιση, προκειμένου να αρχίσει να φτιάχνει την ψυχολογία της ενόψει των προκριματικών για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2018.

Θα κάνει το 2 στα 2 το σύνολο του Μίκαελ Σκίμπε; Σε απόδοση 2.20 στην Sportingbet η νίκη της Ελλάδας.

Στο παιχνίδι αυτό ο Μίκαελ Σκίμπε, ο οποίος ξεκαθάρισε οτι και πάλι η ελληνική ομάδα θα παίξει με τρία στόπερ, δεν θα έχει στην διάθεσή του τον Θανάση Πέτσο λόγω ενοχλήσεων στην μέση, ενώ εκτός πλάνων του είναι Παπασταθόπουλος, Σάμαρης, Μήτρογλου, Μανωλάς που αποδεσμεύτηκαν και την θέση τους πήραν οι Μόρας, Χολέμπας, Πέλκας, Διαμαντάκος.

Οι 11 που αναμένεται να παρατάξει ο Γερμανός τεχνικός αναμένεται να είναι οι Καπίνο κάτω από τα δοκάρια, με τους Μόρα, Οικονόμου και έναν εκ των Τζαβέλλα, Σιόβα να αποτελούν την τριάδα στο κέντρο της άμυνας. Χολέμπας, Τοροσίδης θα αναλάβουν τα δύο άκρα, Τζιόλης, Φορτούνης και Ταχτσίδης θα είναι στον άξονα, ενώ στην επίθεση αναμένεται να ξεκινήσουν οι Καρέλης, Βέλλιος.

 

Τελευταία Νέα